1. Haberler
  2. Dizi
  3. Yalı Çapkını Yeni Sezon Başlıyor! İlk Bölümde Neler Olacak?

Yalı Çapkını Yeni Sezon Başlıyor! İlk Bölümde Neler Olacak?

service

Star TV’nnin sevilen dizisi Yalı Çapkını için geri sayım başladı. Yeni sezona dair yayınlanan fragmanda, Ferit’in düğüne gitmeyeceğini söylemesi ve son anda ters köşe bir hamle yapma ihtimali izleyicilerde büyük merak uyandırıyor​.

Dizide, Antepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğulları Ferit’in başına gelen olaylar ve Seyran ile yaşadığı karmaşık ilişki işleniyor. Fragmanda ayrıca Seyran’ın yaşadığı zorluklar ve karakterler arasında yaşanan dramatik olaylar dikkat çekiyor​.

Yalı Çapkını Yeni Sezon Başlıyor! İlk Bölümde Neler Olacak? 1

Başrollerini Afra Saraçoğlu (Seyran) ve Mert Ramazan Demir (Ferit) gibi genç oyuncuların paylaştığı dizide, usta isimler de yer alıyor. Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Hülya Duyar ve Buçe Buse Kahraman gibi oyuncular da kadroda öne çıkıyor​.

Yalı Çapkını Yeni Sezon Başlıyor! İlk Bölümde Neler Olacak? 2

Dizinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Senaryosu ise H. Zeynep Bonçe tarafından kaleme alınıyor. Üçüncü sezonun yeni bölümleri, karakterler arasındaki ilişkilere dair izleyicileri birçok sürprizle karşılayacak.

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, üçüncü sezonuyla 13 Eylül 2024 Cuma günü saat 20:00’de izleyicileriyle buluşacak.

Yalı Çapkını Yeni Sezon Başlıyor! İlk Bölümde Neler Olacak?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.