1. Haberler
  2. Dizi
  3. Yalı Çapkını 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Yeni Bölüm Ne Zaman?

Yalı Çapkını 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Yeni Bölüm Ne Zaman?

Seyran, Sinan’a neden evlilik teklifi etti? Ferit, geçmişinden nasıl uzaklaştı? Orhan’ın hayatındaki sürpriz gelişme ne? Yalı Çapkını dizisinin 74. bölümünde izleyicileri ekrana kilitleyen olaylar yaşandı. Seyran ve Ferit’i farklı yollara sürükleyen olaylar dizisinin ardından, yeni bölümde hangi gelişmelerin olacağı büyük bir merak konusu. İşte, Yalı Çapkını’nın 75. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

service

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkınının 75. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Her hafta heyecan dolu bölümleriyle gündem olan dizinin yeni fragmanı, gelecek bölüme dair ipuçları sunuyor.

Yalı Çapkını 74. Bölümde Neler Yaşandı?

74. bölümde yaşanan gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitledi. Zor günler geçiren Seyran ve Ferit, hayatın farklı yönlerine savrulurken, Seyran Sinan’a beklenmedik bir adım atarak evlilik teklif etti. Bu teklif herkes için sürpriz olurken, Suna kardeşini bu kararın sonuçları hakkında uyarmaya çalıştı, ancak Seyran kararından emindi. Öte yandan Ferit, Diyar’ın hayatına girmesiyle geçmişinden biraz olsun uzaklaşsa da Seyran’ın yeni hayatındaki gelişmeler onu derinden etkiledi. Orhan’ın hayatında yaşanan sürpriz gelişmeler ve Seyran ile Sinan arasında beklenmedik bir gerginlik yaşanırken, Ferit şok edici bir manzaraya tanık oldu ve Seyran ile yüzleşti.

Yalı Çapkını 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Yeni Bölüm Ne Zaman? 1

    Oyuncu Kadrosu

    Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı dizide, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, ve Gülçin Şantırcıoğlu gibi usta isimler de yer alıyor. Dizi, Antepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğlunun evlenmesiyle yaşanan olayları ve bu sırada İstanbul’a kaçan bir genç kızın başından geçenleri konu alıyor.

    Yalı Çapkını her Cuma saat 20.00’de Star TV’de izleyiciyle buluşuyor.

    Yalı Çapkını 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Yeni Bölüm Ne Zaman?
    Yorum Yap

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.