1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yakacık Mesire Alanı Nerede? Yakacık Yol Tarifi

Yakacık Mesire Alanı Nerede? Yakacık Yol Tarifi

featured
service

Yenimahalle Belediyesi tarafından piknik yapmak, serin ve huzurlu bir gün geçirmek isteyen vatandaşlar için hizmete açılan Yakacık Mesire Alanı, başkentlilerin yoğun ilgisini çekiyor. Yakacık Mesire Alanı nerede?, Yakacık Mesire Alanı Yol Tarifi haberimizde…

Yeşilin ve doğanın tadını çıkarmak ve ailece mutlu bir hafta sonu geçirmek için Ankara sakinlerinin uğrak noktası haline gelen bu alan, Ankara’nın yeşil cenneti olarak yaz mevsiminde serin bir ortam sağlıyor.

Yakacık Mesire Alanı Nerede? Yakacık Yol Tarifi 1

146 bin metrekare alana sahip Yakacık Mesire Alanı, Başkentlilerin huzuru ve mutluluğu için her ayrıntının düşünüldüğü bir yer olarak dikkat çekiyor. 5 bin 500 kişi kapasiteli bu alanda, 4 adet çocuk oyun alanı, 3 plaj voleybolu sahası, 2 çim futbol sahası ve bir basketbol sahası bulunuyor. Ayrıca, 470 adet kamelyalı ve kamelyasız oturma alanı, bin 500 ağaç, 4 bin fidan ve 5 binin üzerinde çalı bitkisi ile doğa severlere keyifli bir gün geçirme imkanı sunuyor.

Yakacık Mesire Alanı Nerede? Yakacık Yol Tarifi 2

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yakacık Mesire Alanı’nın Ankaralılar için yıl boyunca buluşma noktası olduğunu belirtiyor. Temizlik ve bakım işlemlerinin düzenli olarak yapıldığı bu mesire alanı, piknik yapmak ve mangal yakmak isteyen sakinlerin yoğun ilgisini görüyor. Başkan Yaşar, “Yazın keyfini yeşilin ve doğanın içerisinde çıkarmak isteyen tüm başkentlileri mesire alanımıza bekliyoruz” dedi.

Yakacık Mesire Alanı Yol Tarifi

Yakacık Mesire Alanı’na gitmek isteyenler için konum bilgisi oldukça önemli. Alanın konumuna buradan ulaşabilirsiniz. Yenimahalle Belediyesi’nin sunduğu bu hizmet sayesinde, Ankara’nın karmaşasından uzaklaşıp doğayla iç içe huzurlu bir gün geçirmek artık çok daha kolay.

Yakacık Mesire Alanı Nerede? Yakacık Yol Tarifi
Yorum Yap