1. Haberler
  2. Spor
  3. Wolverhampton-Chelsea Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Wolverhampton-Chelsea Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

featured
service

Premier Lig’in ilk haftasında Manchester City karşısında 2-0’lık mağlubiyet alan Chelsea sezonun ilk gol ve galibiyetini almak için Wolverhampton karşısında galibiyet arayacak. Futbolseverler ise Wolverhampton-Chelsea Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Ne Zaman Oynanacak sorularının cevabını arıyor.

Chelsea, UEFA Konferans Ligi’nde Servette karşısında Stamford Bridge’de 2-0 galip gelerek play-off turu ilk ayağında rahat bir galibiyet aldı. Ancak, İtalyan teknik adam Enzo Maresca oyuncularından, Perşembe günkü performanstan daha fazlasını bekliyor. Maçta, İsviçre temsilcisi Servette’nin bazı pozisyonlar bulması, Wolverhampton’ın fiziksel olarak daha zorlu bir rakip olacağı sinyalini verdi.

Geçen sezon Premier Lig’de Chelsea’ye karşı iki maçta da galibiyet elde eden tek takım olan Wolverhampton, bu başarıyı tekrarlamak isteyecek. Ancak, Molineux Stadyumu’nda Premier Lig’in açılış maçında en son 2011’de Fulham karşısında galip geldiler. Wolves, geçen sezonu 14. sırada tamamlarken, Chelsea ise sezonun son iki deplasman maçını kazanarak ligi 6. sırada bitirmişti.

Chelsea, Premier Lig’deki ilk deplasman maçlarında genellikle iyi bir performans sergiliyor. Son sekiz sezonda altı kez açılış deplasman maçını galibiyetle tamamlayan Londra ekibi, bu geleneği sürdürmek isteyecek. Enzo Maresca yönetimindeki ilk galibiyet, ilk gol ve ilk temiz sayfa elde edilmiş olsa da, Chelsea bu hafta sonu daha fazlasını hedefliyor.

Wolves, fiziksel olarak daha zorlu bir rakip olarak dikkat çekiyor ve Chelsea’nin geçen sezon bu stadyumda puan kaybetmesine neden olan baskı altında dikkat dağınıklığı, bu maçta yeniden belirleyici olabilir. Bu hafta sonu oynanacak maçta ilk 11’de yer alması beklenen birçok oyuncu, Konferans Ligi’nde dinlendirilmişti. Ancak, Noni Madueke’nin yedekten oyuna girdikten sonra attığı gol, Blues’un bir nefes almasını sağladı.

Wolverhampton – Chelsea maçı, 25 Ağustos 2024 Pazar günü TSİ 16:00’da başlayacak ve karşılaşma beIN Sports ve TOD platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Wolverhampton-Chelsea Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap