1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Windows’ta Copilot İle Yapay Zeka Casper Nirvana Z100’de

Windows’ta Copilot İle Yapay Zeka Casper Nirvana Z100’de

featured
service

Dünyadaki en güncel ve verimli teknolojiyi sunma vizyonuyla hareket eden Türkiye’nin teknoloji markası Casper, kullanıcıların yapay zekanın sunduğu olanaklardan en üst düzeyde yararlanmasını sağlayan yenilikçi bir adım attı.

Microsoft iş birliği ile geliştirilen Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlar, Windows 11 Pro ile donatılarak kullanıcılara benzersiz bir dijital deneyim sunuyor.

Copilot ile Dijital Asistan Erişimi

Yeni Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlar, Windows 11 Pro ile birlikte dijital bir kişisel asistan olan Windows’da Copilot’u ücretsiz ve tek tuşla erişim imkanı sunuyor. Copilot komut tuşu, bu dizüstü bilgisayarlarla birlikte kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için klavyeye entegre edilmiş. Bu özellik, kullanıcıların Windows’da Copilot’u hızlıca aktif hale getirerek projeleri daha hızlı tamamlamalarını, daha verimli çalışmalarını ve dijital asistanın sunduğu fikir ve metod önerilerinden faydalanmalarını sağlıyor.

Güvenli ve Verimli Çalışma Ortamı

Casper Nirvana bilgisayarlar, Windows 11 Pro ile birlikte gelen güvenlik ve verimlilik özellikleriyle dikkat çekiyor. Hibrit çalışma düzeninin yaygınlaştığı günümüzde, Windows 11 Pro’nun “Zero Trust” ilkesi sayesinde kimlik doğrulama, yetkilendirme ve veri güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor. Bu güvenlik katmanı, kullanıcıların internete bağlanma ve veri paylaşma süreçlerini güvenli hale getiriyor. Yapılan testlere göre, Windows 11 Pro, şirketlerin özel uygulamaları ile %99.7 uyumlu çalışıyor, bu da geçiş sonrası sorunsuz bir süreç sağlıyor.

Windows 10 Pro’dan Windows 11 Pro’ya Geçiş

Windows 10 Pro’nun satış desteği Ekim 2025’te sona eriyor. Bu tarihten sonra, Windows 10 Pro’lu cihazlar güvenlik güncellemelerini alamayacak ve siber saldırılara açık hale gelecek. Bu nedenle, güvenlik özelliklerini tam performansla kullanabilmek ve tüm risklere karşı güvende kalabilmek için Windows 11 Pro’lu yeni Casper bilgisayarlara geçmek, kurumlar için kritik bir önem taşıyor.

Yaratıcı ve Güvenli Dijital Çalışma Ortamı

Windows’da Copilot, araştırma yapma, ürün karşılaştırma, seyahat planı oluşturma, davet yazısı hazırlama, satış ve pazarlama planları yapma, uzun rapor veya videoların özetini çıkarma gibi birçok konuda kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor. Bu sayede, kullanıcılar daha önemli ve acil işlerine odaklanmak için daha fazla zaman buluyor.

Casper’dan Teknolojide Yenilikçi Adım

Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, “Teknolojinin hızla evrimleştiği bir çağda, kullanıcılarımıza en yeni ve etkili teknolojik deneyimleri sunma misyonumuzu sürdürüyoruz. Windows 11 Pro’lu Casper Nirvana bilgisayarlarla güvenli çalışma ortamını bir üst seviyeye çıkarıyoruz. Windows 11 Pro’nun sunduğu yapay zeka platformu Windows’da Copilot için klavyeye eklediğimiz Copilot tuşu sayesinde, kullanıcılarımız yapay zeka ile yapılacak işlemlere daha hızlı erişiyor ve daha yaratıcı ve güvenli bir dijital çalışma ortamına kavuşuyor” dedi. Karaman, bu iş birliğinin Casper’ın teknolojide öncü olma misyonunu desteklediğini ve kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırma yolculuğunda önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Windows’ta Copilot İle Yapay Zeka Casper Nirvana Z100’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.