1. Haberler
  2. Spor
  3. West Ham United-Manchester City Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

West Ham United-Manchester City Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

featured
service

Manchester City Premier Lig’in üçüncü haftasında deplasmanda West Ham United ile karşı karşıya gelecek. 2’de 2 yapan ve galibiyet serisine devam etmek isteyen Manchester City ile 3 puana sahip West Ham United bugün karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Haberimizde…

West Ham United ile Manchester City, Premier Lig’deki heyecan dolu karşılaşmalarından birini bugün oynayacak. Pep Guardiola’nın öğrencileri lige iyi bir başlangıç yaparak oynadığı iki maçta da sahadan galip ayrılmasını bildi. Premier Lig’in ilk haftasında ligin güçlü ekibi Chelsea’yi 2-0’lık skorla yenmeyi başaran Manchester City, ikinci haftada da Ipswich’i 4-1’lik farklı skorla geçti. Hanesine 6 puanı yazdıran ve averajla lider durumda bulunan City, West Ham United karşısında galibiyet arayacak.

West Ham United ise ligin ilk haftasına 2-1’lik Aston Villa yenilgisi ile başladı. İkinci haftada deplasmanda Crystal Palace ile karşı karşıya gelen kulüp 2-0’lık skorla 3 puanı elde etti. Dünyanın en zorlu ligi olarak kabul edilen Premier Lig’de Manchester City galibiyet serisini sürdürebilecek mi, karşılaşma bugün Türkiye Saati ile 19:30’da yayınlanacak.

West Ham United-Manchester City Maçı Nasıl İzlenir?

Türkiye’de Premier Lig maçları Digiturk üzerinden beINSPORT kanallarında yayınlanıyor. 31 Ağustos 2024 tarihinde Saat: 19:30’da başlayacak olan bu zorlu mücadele beINSPORT ekranından sporseverler ile buluşacak. Aynı zamanda karşılaşma TOD platformu ile de cep telefonu, bilgisayar, akıllı televizyon gibi cihazlar üzerinden izlenebilecek.

West Ham United-Manchester City Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap