1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Vodafone Red’den TikTok Kullanıcılarına Müjde

Vodafone Red’den TikTok Kullanıcılarına Müjde

featured
service

Vodafone, Red tarifelerine yeni bir avantaj daha ekledi. Vodafone Red kullanıcıları, sınırsız uygulamalar dünyasına TikTok’u da dahil ederek eğlence deneyimlerini daha da zenginleştiriyor. Vodafone Red’e numarasını taşıyan ya da yeni hat alarak gelen kullanıcılar, sınırlı süreyle Red 40 GB, Red 50 GB ve Red 60 GB tarifelerinde TikTok’u internetlerinden yemeden sınırsızca kullanabilecekler.

Sınırsız Eğlence Dünyası Genişliyor

13 Eylül 2024 itibarıyla geçerli olan bu kampanya ile Vodafone Red, dijital dünyada popüler olan uygulamaları sınırsız sunarak müşterilerine büyük bir avantaj sağlıyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, kampanya ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Vodafone Red çatısı altında dünyanın en büyük içerik sağlayıcısı markalarıyla işbirliği yaparak müşterilerimize sunduğumuz dolu dolu eğlence dünyasını sürekli genişletiyoruz. Red müşterilerimiz, tarifelerindeki sınırsız uygulama ayrıcalığı sayesinde, WhatsApp’tan Instagram’a, YouTube’dan Netflix’e, en popüler uygulamaları internetlerinden yemeden kullanabiliyor. Şimdi de sınırlı süreyle TikTok’ta Red tarifeleri sınırsız kullanılabilecek. Yenilikçi ürün ve servislerimizle Vodafone Red müşterilerimizin dijital deneyimlerini artırmaya devam edeceğiz.”

Red Tarifelerinde Sınırsız TikTok Keyfi

Red kullanıcıları, TikTok’un sınırsız kullanım avantajından yararlanarak popüler video içeriklerini internet kotasını düşünmeden izleyebilecek. Red 40 GB, Red 50 GB ve Red 60 GB tarifelerine gelen müşteriler, sınırlı süreyle TikTok’u sınırsız kullanabilecek ve dijital eğlencenin tadını çıkaracak.

Vodafone Red’den TikTok Kullanıcılarına Müjde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.