1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. ViewSonic, XG272-2K-OLED Monitörü ile OLED Oyun Dünyasına Giriyor

ViewSonic, XG272-2K-OLED Monitörü ile OLED Oyun Dünyasına Giriyor

featured
service

Görüntü ve eğitim teknolojileri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden ViewSonic, yeni XG272-2K-OLED monitörü ile oyun dünyasında devrim yaratıyor.

27 inç ekranı, OLED paneli ve etkileyici teknik özellikleriyle XG272-2K-OLED, oyunseverlere benzersiz bir deneyim sunuyor. Dünyanın ilk Blur Buster 2.1 sertifikasına sahip monitörü olan XG272-2K-OLED, 0,01 ms piksel tepki süresi ve 240 Hz yenileme hızıyla dikkat çekiyor.

ViewSonic’in XG272-2K-OLED modeli, oyun tutkunları için özel olarak tasarlandı. OLED panel teknolojisi sayesinde olağanüstü canlı renkler ve keskin kontrastlar sunan monitör, oyun deneyimini en üst seviyeye taşıyor. NVIDIA G-Sync uyumluluğu ve AMD FreeSync Premium teknolojileri ile ekran yırtılmaları ve takılmaları ortadan kaldırarak, hızlı tempolu oyunlar için kusursuz bir performans sağlıyor.

ViewSonic, XG272-2K-OLED Monitörü ile OLED Oyun Dünyasına Giriyor 1

Estetik ve Ergonomiyi Birleştiren Tasarım

Şık beyaz kaplaması, pürüzsüz hatları ve özelleştirilebilir RGB aydınlatması ile XG272-2K-OLED, hem estetik hem de ergonomik bir tasarım sunuyor. Yüksekliği ayarlanabilir standı, ekranı eğme ve döndürme özellikleri ile kullanıcıların rahat ve kişiselleştirilmiş bir oyun deneyimi yaşamasını sağlıyor. Ayrıca, monitörün stand tabanına yerleştirilmiş uzaktan kumanda ile menüde kolayca gezinebilir ve oyun modu seçimi yapabilirsiniz.

Geniş Bağlantı Seçenekleri ile Üstün İşlevsellik

XG272-2K-OLED, geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekiyor. Bilgisayarlar ve oyun konsolları ile uyumlu olan monitör, çift HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, 15W şarjlı USB-C ve çeşitli USB-A ve USB-B bağlantı noktalarına sahip. Bu sayede, her türlü oyun cihazı ile sorunsuz bir bağlantı sağlanabiliyor.

ViewSonic, XG272-2K-OLED Monitörü ile OLED Oyun Dünyasına Giriyor 2

“Oyun Topluluğunun Beklentilerini Aşıyoruz”

ViewSonic Monitör İş Birimi Genel Müdürü Oscar Lin, XG272-2K-OLED’in piyasaya sürülmesi hakkında şunları söyledi: “XG272-2K-OLED, üstün renk performansı ve daha hızlı tepki süresi ile oyuncuların OLED ekranlara artan ilgisinin tam karşılığı niteliğinde. Dünyanın ilk Blur Busters Verified sertifikasıyla olağanüstü netlik sağlamakla beraber, oyun topluluğumuzun beklentilerini aşan, yenilikçi ve yüksek kaliteli ürünler sunmaya kararlıyız.”

XG272-2K-OLED Monitör Teknik Özellikler

  • 27 inç 2K QHD (2560 x 1440) ekran
  • 240 Hz yenileme hızı
  • NVIDIA G-Sync ve AMD FreeSync Premium teknolojileri
  • 0,01 ms piksel, 0,02 ms (GTG) tepki süresi
  • Ergonomik beyaz tasarım ve canlı RGB aydınlatma
  • Dünyanın ilk Blur Buster 2.1 sertifikasına sahip monitörü
ViewSonic, XG272-2K-OLED Monitörü ile OLED Oyun Dünyasına Giriyor
Yorum Yap