1. Haberler
  2. Gündem
  3. Van’da Kayıp Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu

Van’da Kayıp Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu

featured
service

Van’da, 27 Eylül 2024 Cuma günü KYK yurdundan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cansız bedeni, 18 gün sonra Van Gölü kıyısında bulundu.

KYK yurdundan ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Rojin Kabaiş’in ailesi ve yakınları, genç kızın bulunması için yetkililerden yardım istemişti. Güvenlik güçleri, gönüllüler ve yerel halkın da katılımıyla 18 gündür süren yoğun arama çalışmaları sonuçsuz kalmıştı. Ancak, acı haber 15 Ekim 2024 tarihinde geldi.

Rojin Kabaiş’in cansız bedeni, Van Gölü’nün Molla Kasım Köyü sahilinde arama ekipleri tarafından bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, genç kızın ölüm nedeni otopsi raporuyla netlik kazanacak.

Sosyal medya hesabından Rojin Kabaiş’in cansız bedeninin bulunduğunu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, “18 gündür kayıp olan evladımız Rojin’in acı haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin, acılı ailesine sabır diliyorum. Kadınların, genç kızlarımızın ve çocuklarımızın güvenle yaşadığı bir ülke için değişim kaçınılmazdır. Artık bu düzeni, geleceğimizi güven içinde inşa eden bir sisteme dönüştürmeliyiz.” sözleri ile ailesine başsağlığı diledi.

Van’da Kayıp Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.