1. Haberler
  2. Spor
  3. Van Bronckhorst: “Maça İyi Hazırlandık, Galibiyet Hedefliyoruz”

Van Bronckhorst: “Maça İyi Hazırlandık, Galibiyet Hedefliyoruz”

service

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Hollanda’nın güçlü ekibi Ajax ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Zorlu mücadele öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve tecrübeli kaleci Mert Günok, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst: “Maça İyi Hazırlandık”

“Sezona iyi başladık. Süper Kupa’yı aldık. Lige iyi başladık. UEFA Avrupa Ligi için Hollanda’dayız. Çok iyi bir rakibe karşı oynayacağız. İyi hazırlandık. Galibiyet hedefliyoruz. Kolay olmayacak. Gücümüzü göstermeye çalışacağız.” ifadelerini kullanan Van Bronckhorst, takımın genel durumu hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Takımdaki oyuncu değişikliklerinden bahseden Van Bronckhorst, “Deneyimli oyuncular aldık. Kaliteli bir ekibimiz var. Bunu sahada görüyoruz. Takımda huzur var. Emek vermeye devam etmek zorundayız. Başlangıç olarak mutluyum. En büyük hedefimiz şampiyonluk. Her kulüp için huzur önemli. Bence huzura kavuştuk. Güçlü bir kadromuz var. Farklı taktikler yapabiliyoruz. Sezon boyunca bazı oyuncuları dinlendireceğiz, bazılarına da fırsat vereceğiz.” dedi.

Hollandalı teknik adam, Türkiye’de futbola olan tutkuyu ve taraftarların desteğini de överek, “Futbola tutku var. Bana sevgi gösteriliyor. Taraftarlar muhteşem. Avrupa’da iyi sonuçlar almak çok önemli. Ajax maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ocak ayından sonra da Avrupa’da var olmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Maçın anahtarının topa sahip olmak olduğunu vurgulayan Van Bronckhorst, “Yarın iki hücum yapmak isteyen kadro göreceksiniz. Defansı iyi yapan ekip bence iyi bir sonuç alacaktır. Güçlü ve deneyimli bir takımız. Takımdaki oyuncular her türlü seviyede oynadılar. Kadromuz yenilendi. Rakibi iyi tanıyorum. Çok önemli bir maç oynayacağız ve kazanan taraf olmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mert Günok: “Taraftarlarımızı Mutlu Etmek İstiyoruz”

Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi Mert Günok, maça dair görüşlerini paylaşarak takımın iyi hazırlandığını vurgulayarak, “Burada olmaktan mutluyuz. Yarın güzel bir maç bizi bekliyor. İki takım için de zor bir maç olacak. İyi hazırlandık. Güzel bir atmosfer olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Günok, Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezona göre daha oturaklı bir oyun sergilediğini belirterek, “Bu kulvarda gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Maç maç bakıyoruz. Bu kulvara iyi başlamak istiyoruz. Bizden ne istediğini net bir şekilde belirten bir hocamız var. Rakipleri iyi analiz ediyoruz. Hocanın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Sezona kupayla başladık. Lige de iyi başladık. Bu da bize öz güven getirdi.” dedi.

Ajax-Beşiktaş Karşılaşması Saat 22:00’de

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde zorlu Ajax deplasmanına çıkacak. Mücadele bu akşam saat 22:00’de başlayacak ve İngiltere Futbol Federasyonu’ndan John Brooks tarafından yönetilecek. Karşılaşma, TRT 1 ekranlarında ve Tabii platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş, güçlü rakibi karşısında galibiyet ararken, Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Van Bronckhorst: “Maça İyi Hazırlandık, Galibiyet Hedefliyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.