1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Valorant Points Nedir, Valorant VP Nereden Alınır?

Valorant Points Nedir, Valorant VP Nereden Alınır?

featured
service

Bildiğiniz üzere artık her oyunda, oyuncular için özel olarak satın alabilecekleri içerikler bulunmaktadır. Bu içerikler genellikle oyunda adaletin sağlanması açısından sadece oyuncuların oyunlarındaki görüntülerini değiştirebilecekleri oyun içi içerikler olmaktadır. Aksi halde PW2(Pay To Win) olacağı için oyuncu kitlelerini elde tutmak oldukça zor olacaktır. Durum bu şekilde olunca tabi ki bir şekilde oyun yapımcılarının da finanse edilmesi gerekmektedir. Buraya da oyunculara gerçek para karşılığında oyundaki görünümlerini değiştirebilecekleri enstrümanlar devreye girmektedir.

Valorant oyununda da oyuncuların oyundaki bahsettiğimiz özel ve gayet güzel olan içeriklere ulaşabilmeleri için Valorant Points satın almaları gerekmektedir. Oyuncular Valorant VP ile oyun içerisinde istedikleri içerikleri satın alarak oyuna farklı bir hava katabilmektedirler. Bu durum onların hem oyunlarını güzelleştirirken, hem de oyunda diğer oyunculardan farklı olmalarını sağlamaktadır. Mesele favori silahınıza güzel bir skin yani görünüş satın alarak oyunu sizin için daha zevkli bir hale getirebilirsiniz.

Valorant Points Nedir, Valorant VP Nereden Alınır? 1

Peki Valorant VP’i uygun fiyatlarla almanın bir yolu var mı? Evet! Kopazar.com üzerinden indirimli olarak Valorant VP satın alabilirsiniz! Valorant Points, Kopazar.com üzerinde Valorant’ın kendi satış fiyatından çok daha indirimli bir şekilde satılmaktadır. Bu indirimli satış Riot Games ile yapılan anlaşmalar neticesinde gerçekleşebilmektedir. Peki Kopazar’dan ucuz Valorant VP nasıl satın alınır?

Kopazar’dan VP Nasıl Alınır?

  1. Öncelikle Valorant VP satın almak için Kopazar.com’a giriş yapıyoruz.
  2. Kopazar.com’a üyeliğimiz var ise giriş yapıyor yok ise de kolay bir şekilde siteye kayıt oluyoruz.
  3. Kopazar.com’a kayıt olduktan sonra kopazar.com/Valorant-points adresinden Valorant VP satış sayfasına giriş yapıyoruz. Buradan ihtiyacınıza uygun olan Valorant Points seçeneğini belirliyorsunuz ve bu ürünü alabilmeniz için gerekli olan tutarı sağ üstte yer alan “bakiye yükle” bölümünden Kopazar’a bakiye yüklüyorsunuz.
  4. Bakiye yükleme işleminin ardından VP satış sayfasına geliyoruz ve yanında bulunan “Satın Al” butonuna tıklıyoruz.
  5. Adımları tamamladıktan sonra Valorant VP alış işlemini tamamlıyoruz.
  6. Bu noktada sitenin yönergelerini takip ederek VP kodumuza erişiyoruz, oyunu açıyoruz ve hesabımıza VP’leri tanımlıyoruz

Valorant Puan’larınızı hesabınıza tanımladıktan sonra dilediğiniz gibi harcamaya hemen başlayabilirsiniz!

Hızlı ve Anında Teslim Valorant VP Kopazar’da!

Görmüş olduğunuz üzere Valorant Points almak Kopazar’dayken çok kolay! Sizler de Valorant Points alacağını zaman Kopazar.com’u ziyaret edebilir ve normalinden çok daha uygun fiyatlarla Valorant VP satın alabilir, oyuna ayırdığınız bütçenizde bir miktar daha tasarruf sağlayabilirsiniz. Üstelik Kopazar.com üzerinden yapacağınız e-pin alımları otomatik teslimat olduğu için anında VP kodunuza erişebilir, oyunu açıp hesabınıza tanımlayarak hemen harcamaya başlayabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de hızlı teslimat avantajıyla Kopazar.com’u tercih etmeniz için daha kaç tane sebep sayalım ki? AAA bir saniye! Kopazar.com’dan alışveriş yaparken kazandığınız bonuslar ile ekstra indirim sahibi olabilirsiniz! Bunu unutmuşuz…

Tüm bu olanaklar ve sadece VP için de değil, diğer çoğu oyunda da indirimli e-pin avantajlarından faydalanmak için hemen Kopazar.com’u ziyaret et ve sen de ucuz e-pin fırsatını kaçırma!

Valorant Points Nedir, Valorant VP Nereden Alınır?
Yorum Yap