1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Üstün Performans ve Göz Alıcı Tasarım: Yeni BMW S 1000 XR

Üstün Performans ve Göz Alıcı Tasarım: Yeni BMW S 1000 XR

featured
service

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW Motorrad, S 1000 XR modelini güncelledi. Yenilenen S 1000 XR, üst düzey performansı ve ergonomisiyle dikkat çekiyor, uzun yol sürüşlerini sportif dinamiklerle birleştirerek benzersiz bir deneyim sunuyor. Yeni BMW S 1000 XR, 2024 Nisan’ında Borusan Otomotiv BMW Motorrad Yetkili Satıcıları’nda satışa sunulacak.

Güçlü Motor ve Tasarım Yenilikleri

Yenilenen S 1000 XR, S 1000 RR modelinden türetilen 4 silindirli yeni motora ve optimize edilmiş hava kanallarına sahip, etkileyici bir performans sergiliyor. Motor gücü bir önceki nesile göre 4kW / 5HP artırılarak 125 kW / 170 HP’ye ulaşırken, 114 Nm’lik tork değeriyle mükemmel bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Gelişmiş Ergonomi ve Yeniden Tasarlanan Sele

S 1000 XR’ın sele tasarımı, yüksek performanslı sürüşlerde daha fazla hareket özgürlüğü sağlamak için tamamen yeniden tasarlandı. Sele yüksekliği 10 mm artırılarak 850 mm’ye çıkarılırken, ekstra derinlik sayesinde sürüş pozisyonuna göre ayarlanabilen daha geniş bir oturma alanı sunuluyor. Geliştirilmiş ergonomi, sürücüye manevra sırasında daha iyi kontrol imkânı tanıyor. Üç farklı sele yüksekliği de isteğe bağlı olarak seçilebiliyor.

Üstün Performans ve Göz Alıcı Tasarım: Yeni BMW S 1000 XR 1

Yeniden Tasarlanan Arka Bölüm ve Dinamik Görünüm

Arka bölümdeki yeni tasarım unsurları da dikkat çekici. Motor sporlarından esinlenilen yeni yan paneller ve hava kanalları, motosiklete daha dinamik bir görünüm kazandırıyor.

Genişletilmiş Standart Donanımlar

Yeni S 1000 XR, geniş bir standart donanım listesiyle geliyor. Standart donanımlar arasında Headlight Pro, sürüşe göre adaptif olarak dönebilen aydınlatmalarla gece sürüşlerinde ek güvenlik sağlıyor. Gündüz farı (DRL) da bu paketin bir parçası. Anahtarsız çalıştırma, 12 Ah kapasiteli batarya ve USB şarj opsiyonları da standart donanımlar arasında yer alıyor.

Üstün Performans ve Göz Alıcı Tasarım: Yeni BMW S 1000 XR
Yorum Yap