1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Uşak’ta 30 Ağustos’ta Necati ve Saykolar Sahne Alacak

Uşak’ta 30 Ağustos’ta Necati ve Saykolar Sahne Alacak

featured
service

Uşak Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü, şehir genelinde düzenleyeceği etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Uşak’taki 30 Ağustos kutlamaları 3 gün sürecek.

Kutlama programı, 29 Ağustos Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Uşak Buluşması Resim Sergisi ile başlayacak. Sanatseverler, bu sergide Uşak’ın kültürel zenginliğini yansıtan eserleri görme fırsatı bulacaklar. 30 Ağustos’ta ise Dumlupınar Anıtı’nda gerçekleştirilecek resmi törenlerle Zafer Bayramı kutlamaları başlayacak.

Kent Orkestrası Müzik Ziyafeti Sunacak

Kurtuluş Günü’nün ikinci gününde, 31 Ağustos Cumartesi günü, Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek Kurtuluş tiyatro oyunu saat 20:30’da izleyicilerle buluşacak. Aynı akşam saat 21:00’da 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda sahne alacak olan Kent Orkestrası, katılımcılara müzik ziyafeti sunacak. Ardından saat 21:30’da Hatice Kunan, coşkulu sahne performansıyla Uşak halkını eğlendirecek.

Necati ve Saykolar Sahne Alacak

1 Eylül günü düzenlenecek kurtuluş kortejiyle Uşak’ın şanlı tarihi bir kez daha hatırlanacak. Saat 19:00’da başlayacak kortejin ardından, Tiritoğlu Parkı’nda açılacak olan Kurtuluş Fotoğraf Sergisi ile kurtuluşun anılarına bir yolculuk yapılacak. Günün sonunda, saat 20:30’da Grup Birinci Kat’ın alternatif müzik performansı, ardından saat 22:00’da Türk Rock müziğinin sevilen grubu Necati ve Saykolar’ın sahne almasıyla kutlamalar doruğa ulaşacak.

Uşak’ta 30 Ağustos’ta Necati ve Saykolar Sahne Alacak
Yorum Yap