1. Haberler
  2. Kalecik
  3. Umut Kök, CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanlığına Yeniden Seçildi

Umut Kök, CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanlığına Yeniden Seçildi

featured
service

CHP Kalecik Gençlik Kolları genel kurulu CHP İl Başkanı Ümit Erkol, il yöneticileri, Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç, CHP Kalecik İlçe Başkanı Selim Tüysüz ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Evrim Küçük, Mert Bektaş, Selim Karakoç, Lokman Ulaş’ın katılımı ile gerçekleşti.

Yapılan genel kurul sonrasında CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanlığı’na Umut Kök yeniden seçildi.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Kök, “Bugün burada, CHP’nin tarihinde önemli bir yere sahip olan Gençlik Kolları’nın geleceğini şekillendirme sorumluluğunu taşıyoruz. Gençlik, partimizin yenilikçi ve dinamik yüzüdür. Bizler, ülkemizin ve partimizin aydınlık geleceği için omuz omuza mücadele eden bir nesiliz.” diye konuştu.

Umut Kök, CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanlığına Yeniden Seçildi 1

“Onların gayreti ve çalışmaları olmadan bu başarıya ulaşamazdık”

Kök, konuşmasında şunları söyledi: “Kalecik’te ilk defa düzenlediğimiz Gençlik Kolları Kongresi, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu kongre, gençlerimizin siyasete ve demokrasiye olan inancının bir göstergesidir. Gençlik Kolları olarak, Kalecik’in her köşesine umut ve heyecan taşımak için buradayız.

Yerel seçimlerde elde ettiğimiz büyük başarıyla, Kalecik halkının bize verdiği destekle belediyeyi kazanmamız, bizler için büyük bir onur ve sorumluluğun başlangıcıdır. Belediye başkanımız Satılmış Karakoç’a ve fedakar örgütümüze buradan teşekkür etmek istiyorum. Onların gayreti ve çalışmaları olmadan bu başarıya ulaşamazdık.

Sevgili delegeler, bugün burada başladığımız bu yolculuğu, coşkulu bir kapanışla taçlandırmak dileğiyle, hepinize teşekkür ediyor, kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Umut Kök, CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanlığına Yeniden Seçildi
Yorum Yap