1. Haberler
  2. Spor
  3. Ümit Millî Takımımız Letonya Karşısında

Ümit Millî Takımımız Letonya Karşısında

featured
service

2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçında Ümit Millî Takımımız, bugün Letonya ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Gökhan Gönül yönetimindeki Ümit Millî Takımımızın Letonya maçı için belirlenen kadro, hem yurt içi hem de yurt dışından forma giyen isimleri barındırıyor.

Kaleci mevkisinde Emre Bilgin (Fatih Karagümrük), Deniz Dilmen (RAMS Başakşehir FK) ve Jankat Yılmaz (Adanaspor) görev alacak. Defans hattında ise Serdar Saatçı (Trabzonspor), Ravil Tagir (Al-Jazira Club), Emin Bayram (KVC Westerlo) gibi isimler dikkat çekerken, genç oyuncular Ayberk Karapo (Çaykur Rizespor) ve Ahmetcan Kaplan (Ajax) da kadroda yer alıyor.

Orta sahada Bartuğ Elmaz (Fenerbahçe), Ömer Faruk Beyaz (RAMS Başakşehir), Burak İnce (WKS Slask Wroclaw) ve Livan Burcu (1. FC Magdeburg) gibi genç yıldız adayları bulunuyor. Forvet hattında ise Erencan Yardımcı (SK Sturm Graz), Ali Akman (FCV Dender) ve Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor) gol arayacak.

Genç millîlerimiz Letonya karşısında 3 puan için sahaya çıkacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak mücadele, saat 19.30’da başlayacak ve futbolseverler maçı ASpor’dan canlı olarak takip edebilecekler.

Ümit Millî Takımımız Letonya Karşısında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.