1. Haberler
  2. Spor
  3. Twente-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Twente-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında 3 Ekim Perşembe günü Twente ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertli ekip, antrenmanda core çalışmaları, pas, çabukluk ve dayanıklılık üzerine yoğunlaştı.

featured
service

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, 3 Ekim Perşembe günü deplasmanda Hollanda’nın köklü kulüplerinden Twente ile oynayacağı ikinci hafta karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Jose Mourinho’nun yönetiminde yapıldı.

Antrenman, oyuncuların salonda yaptığı core çalışmalarıyla start aldı. Ardından sahada ısınma, çabukluk ve pas çalışmaları yapan sarı-lacivertli futbolcular, dayanıklılık koşularıyla fiziksel güçlerini test etti. Günün çalışmaları, dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi.

Twente-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? 1

Antalyaspor ile oynanan son lig maçında görev alan ilk 11’deki oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı. Fenerbahçe, Twente ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın yapılacak idmanla devam edecek.

3 Ekim 2024 Perşembe günü Hollanda’da oynanacak Twente-Fenerbahçe karşılaşması saat 22:00’de başlayacak. Maç, TRT 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek ve Tabii platformundan da izlenebilecek.

Twente-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.