1. Haberler
  2. istanbul
  3. Tuzla Kafkale Spor Kompleksi Yenilendi

Tuzla Kafkale Spor Kompleksi Yenilendi

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından işletilen Tuzla Kafkale Spor Kompleksi, kapsamlı bir tadilatın ardından yenilenen yüzüyle hizmet vermeye devam ediyor. 26 yıl önce açılan tesis, yapılan yenileme çalışmalarıyla birlikte depreme karşı güçlendirilerek daha güvenli hale getirildi.

İlk olarak, tesisin 26 yıllık çatısı tamamen yenilendi ve çok amaçlı spor salonu ile yüzme havuzu baştan sona modernize edildi. Basketbol, futbol, okçuluk ve jimnastik gibi çeşitli spor dallarında faaliyet sunan Tuzla Kafkale Spor Kompleksi, yılda 22 bin 500 kişiye hizmet veriyor.

Deprem Güvenliği Ön Planda

Tadilat sürecinde en dikkat çekici çalışma, tesisin depreme karşı güçlendirilmesi oldu. Tesisin, hem iç hem de dış cephe boyaları yenilenirken, tenis kortlarının bulunduğu alana 8 yeni soyunma odası kazandırıldı. Böylece Tuzla Kafkale Spor Kompleksi, sporculara daha güvenli ve modern bir ortamda spor yapma imkanı sunuyor.

Tuzla Kafkale Spor Kompleksi Yenilendi 1

YILDA 22 BİN 500 KİŞİYE HİZMET 

Tesisin açılmasıyla birlikte İstanbullular, aero dans, basketbol, cardio-mix, jimnastik, fitness, futbol, hiit, kick boks, masa tenisi, mat egzersizleri, okçuluk, paletli yüzme, reformer, spinning, taekwondo, tenis (kapalı kort) ve yüzme branşlarında spor yapmaya başladılar. Kafkale Spor Kompleksi yıllık 22 bin 500 kişiye sunduğu 362 bin seans spor hizmetiyle İBB’nin en yoğun kullanılan spor tesisleri arasında yer alıyor. Ayrıca İBB tarafından tadilat sırasında tesis bahçesinde başlayan kreş yapımının çalışmaları da devam ediyor.

Tuzla Kafkale Spor Kompleksi Yenilendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.