1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye-Karadağ Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Türkiye-Karadağ Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

featured
service

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki üçüncü maçında A Millî Futbol Takımımız, bu akşam Samsun’da Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Müsabakayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi’nin yardımcılıklarını Alessio Berti ve Luigi Rossi üstlenirken, dördüncü hakem Matteo Marchetti olacak. VAR hakemi olarak Marco Di Bello, AVAR görevinde ise Gianluca Aureliano yer alacak.

Aynı gün ve saatte grubun diğer önemli karşılaşması İzlanda’da oynanacak. İzlanda ile Galler, Laugardalsvöllur Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Üçüncü maçlar öncesinde A Millî Takımımız, 4 puanla grupta lider durumda bulunuyor. Aynı puana sahip Galler, averaj farkıyla ikinci sırada yer alırken, 3 puanlı İzlanda üçüncü, henüz puanı bulunmayan Karadağ ise son sırada yer alıyor.

Ay-Yıldızlılarımız, ilk maçında deplasmanda Galler ile golsüz berabere kalmış, İzmir’deki ikinci maçında İzlanda’yı 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Karadağ ise deplasmanda İzlanda’ya 2-0, evinde Galler’e 2-1 yenilerek grup aşamasında henüz puanla tanışamadı.

Tarihimizdeki 634. Maç

A Millî Takımımız, bu akşamki Karadağ maçıyla birlikte tarihindeki 634’üncü karşılaşmaya çıkacak. 101 yıllık tarihimizde, toplamda 633 maç oynayan Ay-Yıldızlı ekip, biri hükmen olmak üzere 246 galibiyet, 149 beraberlik ve 238 mağlubiyet yaşadı. Türkiye, bu maçlarda rakip filelere 864 gol gönderirken, kalesinde ise 906 gol gördü. A Millî Takımımız bugüne kadar 91 farklı ülke takımıyla mücadele etti ve 549 karşılaşmayı Avrupa, 34’ünü Asya, 24’ünü Afrika, 23’ünü Amerika, 3’ünü ise Okyanusya temsilcilerine karşı oynadı.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak müsabaka, saat 21.45’te başlayacak ve futbolseverler maçı TV8 ve EXXEN platformlarından canlı olarak izleyebilecek.

Türkiye-Karadağ Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.