1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor’da Beşiktaş Maçı Öncesi Taraftara Uyarı

Trabzonspor’da Beşiktaş Maçı Öncesi Taraftara Uyarı

featured
service

Trabzonspor, 15 Eylül Pazar günü Papara Park’ta Beşiktaş ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 5. hafta maçı öncesinde taraftarlarına uyarılarda bulundu. Stadyum girişlerinde oluşabilecek yoğunluğu önlemek amacıyla, Trabzonspor taraftarlarına stadyuma erken gelmeleri gerektiği hatırlatıldı. Ayrıca, girişlerde yaşanabilecek sorunları en aza indirmek adına Passolig mobil uygulamasıyla stadyuma giriş yapabilmek için izlenmesi gereken adımlar paylaşıldı.

Taraftarların mobil uygulama ile sorunsuz bir şekilde stadyuma giriş yapabilmesi için şu adımların takip edilmesi gerektiği belirtildi:

  • Passolig uygulamasına üye girişi yapılmalı,
  • “Futbol” butonuna tıklanmalı,
  • “Maça Gir” butonuna tıklanarak QR kod alınmalı,
  • QR kod, turnikelerdeki okuyucuya okutulmalı.

Girişte Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hatırlatıldı

Stadyuma girişte sorun yaşamamak için, telefon ekranlarının parlaklığının maksimum seviyede ayarlanması ve cihazların gündüz modunda kullanılması gerektiği belirtildi. Ayrıca, koruyucu ekranların uygun olması ve ekranların kırık olmaması gerektiği vurgulandı. Bu şartlara uyulmadığı takdirde, turnike sisteminin bileti okuyamayacağı ve stadyuma giriş yapılamayacağı uyarısı yapıldı.

Trabzonspor, stadyumda meşale yakmak, yanıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi, bozuk para atmak gibi davranışların yasak olduğunu belirtti. Ayrıca, kötü tezahürat ve koltuk kırma gibi eylemlerin ciddi cezalara yol açacağına dikkat çekildi. Bu kurallara uyulmaması durumunda, hem kulüp hem de taraftarlar maddi ve manevi yaptırımlarla karşılaşacağı hatırlatıldı.

Trabzonspor, taraftarlarını stadyum kurallarına uymaya ve takımını sorunsuz bir şekilde desteklemeye davet etti.

Trabzonspor’da Beşiktaş Maçı Öncesi Taraftara Uyarı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.