1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Nasıl İzlenir?

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Nasıl İzlenir?

Beşiktaş ve Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in beşinci haftasında kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Her iki ekip de kritik karşılaşma öncesinde son hazırlıklarını tamamladı. Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde bu sabah yaptığı antrenmanla Trabzonspor deplasmanı için son taktik provalarını gerçekleştirirken, Trabzonspor son atrenmanına bugün çıkacak.

featured
service

Beşiktaş ve Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in beşinci haftasında karşı karşıya geliyor. Zorlu maç öncesi her iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Beşiktaş, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Trabzonspor maçı öncesi son çalışmalarını gerçekleştirdi. Bordo-mavililer, bugün saat 17.00’de yapacakları son antrenmanla Beşiktaş karşılaşmasına hazır hale gelecek.

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Nasıl İzlenir? 1

Siyah-beyazlı ekip, bugün saat 16.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Trabzon’a hareket edecek. Beşiktaş’ın Trabzonspor deplasmanında mücadele edecek kamp kadrosu da açıklandı.

Trabzonspor Son Hazırlıklarını Tamamlıyor

Trabzonspor ise Beşiktaş maçı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 5’e 2 geçişli rondo çalışmasının ardından taktiksel çalışmalarla tamamlandı. Bordo-mavililer, bugün saat 17.00’de yapacakları son antrenmanla Beşiktaş karşılaşmasına hazır hale gelecek.

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Nasıl İzlenir? 2

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki mücadele, 15 Eylül 2024 tarihinde Papara Park’ta oynanacak. Zorlu karşılaşma, Beinsport 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak ve aynı zamanda TOD platformu üzerinden de izlenebilecek.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Trabzonspor’da Beşiktaş Maçı Öncesi Taraftara Uyarı
Haberi görüntüle
Gözden Kaçmasın
thumbnail
Beşiktaş Trabzonspor Derbisine Hazır! Kamp Kadrosu Açıklandı
Haberi görüntüle
Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Nasıl İzlenir?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.