1. Haberler
  2. Yerel
  3. Torba Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik Seferberliği

Torba Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik Seferberliği

featured
service

Bodrum Belediyesi, temizlik seferberliği kapsamında Torba Mahallesi genelinde geniş çaplı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin talimatı ile başlatılan bu seferberlik, 108 personel ve 16 araçlık bir ekip ile Bodrum’un en gözde mahallelerinden biri olan Torba’da yoğun bir çalışma yürütülerek gerçekleştirildi.

Çok Yönlü Temizlik Operasyonu

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülen çalışmalara, Destek Hizmetleri, Park ve Bahçeler, Zabıta, Fen İşleri, Veteriner İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Mali Hizmetler, İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol ve Özel Kalem müdürlüklerinden personel katıldı. Mahalle genelinde cadde ve sokaklarda ot temizliği, atık toplama, yola taşan ağaç ve çalıların budanması, sokakların yıkanması ve süpürülmesi gibi çeşitli temizlik işleri gerçekleştirildi. Ayrıca, konteynerlerin tamir, bakım ve temizliği ile bölgede önceden tespit edilen imalat, bakım ve onarım çalışmaları da başarıyla tamamlandı.

Atıklar Ayrıştırıldı

Torba Mahalle Muhtarı Fatma Kavcar, Temizlik İşleri Müdürü Serdar Kaya ve Destek Hizmetleri Müdürü İzzet Mert Kallem’in de katıldığı bu kapsamlı çalışmanın sonunda, Bodrum Belediyesi Birinci Sınıf Atık Getirme Merkezi’nde ayrıştırılan atıklardan önemli miktarda geri dönüşüm sağlandı. Çalışma sonucunda 130 kilogram cam, 55 kilogram plastik, 8,5 kilogram alüminyum metal, 7,5 kilogram kağıt karton, 258 kilogram lastik ve 34 kilogram diğer atıklar toplandı.

Temizlik Seferberliği Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi’nin temizlik seferberliği, belirlenen plan doğrultusunda farklı mahallelerde devam edecek.

Torba Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik Seferberliği
Yorum Yap