1. Haberler
  2. Oyunlar
  3. The Sims 4’ün Yeni Genişleme Paketi Lovestruck Nasıl?

The Sims 4’ün Yeni Genişleme Paketi Lovestruck Nasıl?

featured
service

The Sims 4 fanatikleri, yeni Sim’lerle tanışmak ve bir aşk hikayesine imza atmak için 25 Temmuz’u takvimlerinde işaretlesin. EA ve Maxis, The Sims 4’ün yeni genişleme paketi Lovestruck’ı duyurdu.

Lovestruck Genişleme Paketi Yayınlanma Tarihi ve Platformlar

25 Temmuz’da yayınlanacak olan The Sims 4 Lovestruck Genişleme Paketi, EA app aracılığıyla PC; Origin, Epic Games Store ve Steam aracılığıyla Mac, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One sistemlerinde oyuncularla buluşacak. The Sims 4 Lovestruck Genişleme Paketi fragmanını izlemek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Lovestruck ile Aşk Dolu Anlar

The Sims 4 Lovestruck Genişleme Paketi’nde oyuncular, diğer Sim’lerle görüşmek, flört etmek ve aşk dolu anlar yaşamak için “Aşk Meleğinin Köşesi” uygulamasında kendi Sim’lerinin flört profilini oluşturabilecekler! Oyuncular buluşma anının seyrini ayarlayabilecek, Sim’in “İlgi Duyduklarını” ve “İtici Bulduklarını” belirleyebilecek, nasıl “Romantizm Danışmanı” olunduğunu öğrenecek ve çok daha fazlasını tecrübe edebilecekler.

The Sims 4 Lovestruck, oyunculara romantik ilişkilerini daha da derinleştirebilecekleri ve aşk dolu maceralara atılabilecekleri yeni ve heyecan verici bir deneyim sunuyor.

The Sims 4’ün Yeni Genişleme Paketi Lovestruck Nasıl?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.