1. Haberler
  2. Yaşam
  3. “SWIM CLUB by Haremlique Istanbul” Açıldı

“SWIM CLUB by Haremlique Istanbul” Açıldı

featured
service

Haremlique Istanbul, sanat, sosyal yaşam ve wellbeing kulübü Clubhouse Bebek ile gerçekleştirdiği iş birliğini duyurdu. Bu ortaklığın meyvesi olarak ortaya çıkan “SWIM CLUB by Haremlique Istanbul”, Clubhouse Bebek’in boğaz ve doğa manzarasıyla çevrili havuz alanını yeniden dekore etti.

“SWIM CLUB by Haremlique Istanbul” tasarımı, renklerin uyumuyla dikkat çeken bir estetik dili benimsiyor. İstanbul’un doğasından ilham alınarak hazırlanan renk paleti, şehrin gün batımındaki büyüleyici tonlarını ve geniş yeşil alanları dekorasyona taşıyor. Sıcak terracotta ve huzur verici yeşil tonları, güçlü siyah ve beyaz detaylarla harmanlanıyor. Simetrik hatlar ve grafik formlarla oluşturulan kompozisyon, Clubhouse Bebek’in bulunduğu yeşilliklerle çevrili boğaza nazır lokasyonunda göz alıcı bir ahenk sunuyor.

Marka tarafından hazırlanan şemsiyeler, şezlong ve oturma alanı döşemeleri ile dekoratif yastıklar, “SWIM CLUB by Haremlique Istanbul”un ambiyansını tamamlıyor. Haremlique Istanbul, bu özel alanda kullanılmak üzere özel olarak peştamal ve plaj havlusu da tasarladı. İç içe geçmiş formlarda jakarlı dokumaya sahip peştemaller ve şeritli tasarıma sahip havlular, mekanda oluşturulan renk paletini kusursuz bir şekilde tamamlıyor.

Aynı zamanda Clubhouse Bebek’te yer alan ’74ESCAPE pop-up’ında, Haremlique à la mer’in İlkbahar – Yaz 2024 koleksiyonundan özel bir seçki de sergileniyor. Bu iş birliği, Haremlique Istanbul ve Clubhouse Bebek’in estetik ve konforu bir araya getiren zarif dokunuşlarını, şehrin kalbinde yaşatıyor.

“SWIM CLUB by Haremlique Istanbul” Açıldı
Yorum Yap