1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Stil Danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ İle Göz Alıcı Kapsül Koleksiyon

Stil Danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ İle Göz Alıcı Kapsül Koleksiyon

featured
service

Stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, Türkiye’nin köklü mücevher markası Atasay ile birlikte yaza damga vuracak yeni bir kapsül koleksiyon geliştirdi. Gündüzün yalınlığından gecenin şıklığına uzanan ve cesur, ışık saçan parçalardan oluşan bu koleksiyon, Dizer Tatlıtuğ’un stil gözlüğünü Atasay için takarak yarattığı güçlü buluşmalara sahne olacak mücevherlerden ilham alıyor.

Stil Danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ İle Göz Alıcı Kapsül Koleksiyon 1

Akdeniz Riviera Esintileriyle Kutlama

Büyük bir titizlik sonucu ortaya çıkan koleksiyon, Akdeniz Riviera esintileri eşliğinde, İtalya’nın Sorrento kentindeki 190 yıllık tarihi Grand Hotel Excelsior Vittoria’da, Dizer Tatlıtuğ’un yakın arkadaşlarıyla birlikte kutlandı. Napoli Körfezi ve Vezüv Yanardağı’nın nefes kesen atmosferinde gerçekleşen bu özel etkinliğe, Özge Özpirinçci, Sedef Avcı, Zeynep Üner, Meriç Aral, Deniz Marşan, Tanem Sivar, Hande ve Duygu Gülşen, İlker Topdemir, Atasay CEO’su Atasay Kamer, eşi Chiara de Rocchi Kamer ve Simay Kamer katıldı.

Koleksiyonun Doğuşu

Başak Dizer Tatlıtuğ x Atasay koleksiyonu, İtalya’da zanaat geleneklerinin bozulmadan korunduğu büyülü Sorrento’dan duyuruldu. Başak Dizer Tatlıtuğ, dünyaca ünlü isimlerin tercihi olan Grand Hotel Excelsior Vittoria’da yakın arkadaşlarını ağırlayarak koleksiyonun doğuşunu kutladı. Bu etkinlik, Atasay’ın köklü tarihiyle özdeşleşen bir dokuda gerçekleşirken, koleksiyonun seçkileri de sunuldu.

Geometrik Formlar ve Cesur Tasarımlar

Başak Dizer Tatlıtuğ’un stilini yansıtan tasarımlar, tarzıyla parlamak isteyen kadınların ilk tercihi olacak. Belirgin dokular, farklı boyutlar ve geometrik formlu mücevherlerin ön planda olduğu koleksiyon, stillerini küçük dokunuşlarla çarpıcı hale getirmek isteyenlere gerçek bir oyun alanı yaratıyor. Şık, modern ve sofistike tasarımların deneysel silüetlerle buluştuğu koleksiyon, özgür ruhlara da ilham veriyor.

Stil Danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ İle Göz Alıcı Kapsül Koleksiyon 2

Koleksiyonda yer alan çok boyutlu yüzükler ve kolyeler, yalın bir görünümü hareketli bir şıklığa dönüştürürken, kombinlere benzersiz bir derinlik ve gizemli bir hava katıyor. Kadın ruhunu kucaklayan koleksiyonda, özgün bir görünüm isteyenler için cuff detaylı küpeler ve choker’lar güçlü birer seçenek oluşturuyor. Heykelsi bir zarafeti yansıtan büyük boyutlu mücevherler ise cesur stillerin tamamlayıcısı oluyor.

İlham Verici Tasarımlar

Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer, Başak Dizer Tatlıtuğ ile iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Kadın ruhunu harekete geçiren bir marka olarak, güçlü kadınlara ilham olan Başak Dizer Tatlıtuğ ile bir koleksiyona imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İş birliğimizden keyifli, güçlü ve her kadının kendinden bir şeyler bulabileceği ilham verici bir koleksiyon ortaya çıktı. Bu iş birliği ve koleksiyon, mücevher modasına olan bakış açımıza güzel bir ev sahipliği yapıyor. Cesur marka kimliğimizle tüketicilerimizi ‘en iyiyle’ buluşturmaya devam edeceğiz.”

Stil Danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ İle Göz Alıcı Kapsül Koleksiyon 3

Tutkulu Bir Yolculuk

Başak Dizer Tatlıtuğ, kapsül koleksiyondaki tüm parçaların kendi zevkinden ve bakış açısından yola çıkarak hazırlandığını belirterek, “Stilist olarak bugüne kadar etkilendiğim pek çok şeyi bu koleksiyonda ete kemiğe büründürmede aracı oldum. Bu süreçte Atasay tasarım ekibiyle büyük bir uyum içinde çalıştık. Çok içime sinen ve beni heyecanlandıran bir koleksiyon oldu. Herkese yakışan formları hayal etmek en sevdiğim hobim aslında. Bunun mücevher formu için işin mutfağında olmak çok keyifliydi. Bu koleksiyon ile kadınları gittikleri her yerde başrol olmaya davet ediyorum” dedi.

Stil Danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ İle Göz Alıcı Kapsül Koleksiyon
Yorum Yap