1. Haberler
  2. Gündem
  3. “Sporcularımıza yaşam alanları inşa ediyoruz”

“Sporcularımıza yaşam alanları inşa ediyoruz”

featured
service

KOCAELİ (İGFA) – Spor kenti Kocaeli mottosuyla hareket eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spor tesisleri yapımı ve mevcut sahaların yenilenmesi konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Ferruh Duygu Spor Tesisleri de yenilendi. Proje kapsamında yapılan incelemelerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Gençlerimizin spor yapabileceği güvenli ve ailelerin huzurla vakit geçirebileceği alanlar oluşturuyoruz” dedi.

Başkan Büyükakın: Hayalleri Gerçekleştiriyoruz

Başkan Büyükakın’ın incelemelerine AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, KASKF Başkanı Murat Aydın ve Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur da eşlik etti. Büyükakın, “Yaklaşık 6-7 kulübün faydalandığı bu tesis, sporcuların gece 24.00’e kadar antrenman yapabileceği modern bir ortam sunuyor. Burada sağlık açısından uygun sentetik çim kullanılıyor. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz ve hayalleri gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

KASKF Başkanı Aydın ise Kocaeli’deki amatör kulüplere ve gençlere desteklerinden dolayı Başkan Büyükakın’a teşekkür ederek, Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nin bölgeye değer kattığını belirtti. Tesisin soyunma odalarından çitlere kadar yenilendiğini vurgulayan Aydın, “Başkanımız, Yahya Kaptan’a ve kente harika bir tesis kazandırdı. Velilerin rahatlıkla çocuklarını bekleyebileceği bir alan oluşturuldu” diye konuştu.

  • Geçici Kabul Süreci Başladı: Yenilenen Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nde geçici kabul aşamasına geçildi ve proje %95 seviyesine ulaştı.
  • Gece Maçları İçin Aydınlatma: Tesis içindeki saha sentetik çime dönüştürüldü, tribünler yapıldı ve gece maçları için aydınlatma sistemi yenilendi.
“Sporcularımıza yaşam alanları inşa ediyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.