1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Spor İletişimi Sertifika Programı için Geri Sayım Başladı: Burs Sınavı 20 Ekim’de

Spor İletişimi Sertifika Programı için Geri Sayım Başladı: Burs Sınavı 20 Ekim’de

featured
service

Spor İletişimi Sertifika Programı, bu yıl on sekizincisi ile katılımcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi tarafından düzenlenen program, 30 Kasım 2024 – 10 Nisan 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Programa katılmak isteyen adaylar için ön şart olan burs sınavı ise 20 Ekim Pazar günü yapılacak. Sınav için başvurular 14 Ekim Pazartesi gününe kadar kabul edilecek.

Bugüne kadar 2 binden fazla mezun veren ve spor sektöründe çalışma fırsatları sağlayan program, bu yıl da spor medyası ve spor endüstrisinde kariyer yapmak isteyenlere kapılarını açıyor. Burs sınavında başarılı olan ilk 80 katılımcı, programa kayıt yaptırma hakkı elde edecek. Ayrıca sınavda ilk 20’ye girenlere yüzde 100, yüzde 50 ve yüzde 20 oranında burs imkanları sağlanacak.

Spor Sektöründe Kariyer Fırsatı

Program, üniversite öğrencileri, spor federasyonlarında veya kulüplerde çalışan profesyoneller, öğretmenler ve öğretim üyelerine yönelik indirimler sunarken, Kadir Has Üniversitesi öğrencilerine, mezunlarına ve Spor Çalışmaları Merkezi’nin önceki eğitimlerine katılmış olanlara da ek yüzde 10 indirim sağlanacak.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde yüz yüze gerçekleştirilecek olan dersler, 15 hafta boyunca katılımcılara spor iletişimi alanında kapsamlı bir eğitim sunacak. Haber Dili ve Yazımı, Spor Spikerliği, Canlı Yayın Spikerliği, Sporda Foto Muhabirliği gibi 30’dan fazla ders, alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek.

Programın sunduğu networking fırsatları sayesinde katılımcılar, spor dünyasından profesyonellerle bir araya gelme ve kariyerlerine yönelik önemli adımlar atma şansı bulacak. Ayrıca program boyunca ve sonrasında iş ve staj duyuruları katılımcılarla düzenli olarak paylaşılacak.

Spor İletişimi Sertifika Programı için Geri Sayım Başladı: Burs Sınavı 20 Ekim’de
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.