1. Haberler
  2. Dizi
  3. Siyah Kalp Yeni Bölüm Ne Zaman? 2. Bölüm Fragmanı

Siyah Kalp Yeni Bölüm Ne Zaman? 2. Bölüm Fragmanı

featured
service

Show TV’nin yeni dizisi Siyah Kalp, heyecan dolu ikinci bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Tims&B Productions imzalı dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar‘ın oturduğu ve senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacak? Haberimizde…

Show TV’nin yeni dizisi Siyah Kalp, heyecan dolu ikinci bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Tims&B Productions imzalı dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar‘ın oturduğu ve senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizide, her perşembe saat 20.00’de heyecan dorukta olacak.

Siyah Kalp Yeni Bölüm Ne Zaman? 2. Bölüm Fragmanı 1

İlk bölümde, anneleri Sumru’nun peşine düşen Melek ve Nuh’un hikayesi izleyiciyi derinden etkilerken, ikinci bölümde gerilim daha da artıyor. Sumru (Ece Uslu), karşısında Melek (Hafsanur Sancaktutan) ve Nuh (Aras Aydın)’u gördüğünde büyük bir şok yaşar. Bu yüzleşme, Sumru’nun yaşamında tehlike çanlarının çalmasına neden olurken, çocukları ona annelik borcunu ödetmeye kararlıdır.

Dizinin diğer önemli karakterleri arasında yer alan Sevilay (Leyla Tanlar), zoraki nişanlısı Cihan (Burak Tozkoparan) ile ilgili zorlu bir sınav vermektedir. Cihan’ın babası Samet (Burak Sergen) ile plan kuran Hikmet (Esra Dermancıoğlu), Sevilay’ın itirazlarını görmezden gelirken, Sevilay ise Cihan’a olan hislerini annesine anlatmaya çalışır. Bu sırada Cihan, Melek ile karşılaşmasını aklından çıkaramaz.

Siyah Kalp Yeni Bölüm Ne Zaman? 2. Bölüm Fragmanı 2

Siyah Kalp Oyuncu Kadrosunda Hangi İsimler Var?

Siyah Kalp güçlü kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Ferda Işıl ve Işıl Yücesoy gibi usta isimlerin yer aldığı dizi, güçlü performanslarla ekrana geliyor.

Show TV’de her perşembe akşamı yayınlanan Siyah Kalp, izleyicileri aile bağları, sırlar ve beklenmedik aşklarla dolu bir hikayeye davet ediyor. Siyah Kalp dizisinin yeni bölümü bu akşam saat: 20:00’da ekrana gelecek.

Siyah Kalp Yeni Bölüm Ne Zaman? 2. Bölüm Fragmanı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.