1. Haberler
  2. Dizi
  3. Siyah Kalp Son Bölüm Nasıl İzlenir? Tekrarı Ne Zaman?

Siyah Kalp Son Bölüm Nasıl İzlenir? Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Show TV’nin iddialı yapımlarından Siyah Kalp, her Perşembe akşamı saat 20.00’de ekranlara geliyor. Dizinin 6. bölümünde izleyiciler, heyecan dolu anlara tanık oldu. Sevilay’ın nikah masasında “hayır” demesi, tüm dengeleri altüst etti.

Nikah Masasında Beklenmedik Gelişme

Sevilay’ın evliliği reddetmesi, ailesini ve çevresini şoka uğratırken özellikle Hikmet’in öfkeden deliye dönmesine neden oldu. Ancak bu karar, Melek ve Cihan için adeta bir umut ışığı oldu. Nuh da yaşanan bu gelişme karşısında mutluluğunu gizleyemedi. Artık âşıkların önünde hiçbir engel kalmazken, herkes duygularını cesurca ifade etmeye başladı.

Cihan ve Sevilay’ın ikizlere karşı hissettikleri duygular, Samet ve Hikmet tarafından fark edilince aile içinde büyük bir karmaşa başladı. Bu durum, Sumru’nun hayatını iyice çıkmaza soktu. Sumru, Melek ve Nuh’un tehdidi altındayken, sırrının ortaya çıkmasından korkuyor. Şansalan ailesi, bu karmaşayı atlatmaya çalışırken kendilerini beklenmedik bir tehlikenin ortasında buldu. Ancak bu tehlike, tahmin ettikleri gibi dışarıdan değil, en yakınlarından geldi.

Siyah Kalp Son Bölüm Nasıl İzlenir? Tekrarı Ne Zaman? 1

Genç yaşta doğurduğu çocuklarını terk eden Sumru, zengin bir iş insanıyla evlenip kendine yeni bir hayat kurmuştu. Melek ve Nuh ise babaannelerinin son cümlelerinden annelerinin kimliğini öğrenip Sumru’nun peşine düşer. Sumru, Kapadokya’nın önde gelen iş adamlarından biri olan Samet ile evli olmasına rağmen, eski hayatından gelen sırlarla yüzleşmek zorunda kalır.

Samet’in ilk evliliğinden olan Cihan ile ilgili planları da diziye yeni bir gerilim katıyor. Melek ve Nuh’un hesap sormak için çıktıkları bu yolculuk, beklenmedik şekilde Cihan ve zoraki nişanlısı Sevilay ile kesişir.

Siyah Kalp Dizisinin Kadrosu

Yıldız oyuncuların yer aldığı Siyah Kalp, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen ve Işıl Yücesoy gibi isimleri buluşturuyor. İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu ve Gözde Cığacı da kadronun dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

Siyah Kalp dizisinin yeni bölümü, her Perşembe 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Kaçıranlar için ise tekrar bölümleri Show TV’nin yayın akışında yer alıyor. Ayrıca bu gece yarısı 00:15’te yeniden ekranlara gelecek.

Ayrıca dizinin YouTube Hesabından da linki tıklayarak izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=JUR0UpXDiRE

Siyah Kalp Son Bölüm Nasıl İzlenir? Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.