1. Haberler
  2. Dizi
  3. ‘Siyah Kalp’ Dizisi Başlıyor… İlk Bölüm Ne Zaman?

‘Siyah Kalp’ Dizisi Başlıyor… İlk Bölüm Ne Zaman?

Kapadokya'nın güçlü ailelerinden Şansalanların sırlarla dolu dünyasını konu alan Siyah Kalp dizisinde geri sayım başladı. Show TV ekranlarında yayınlanacak ve Kapadokya'nın güzelliklerini de görebileceğimiz dizinin ilk bölümü ne zaman, oyuncu kadrosunda kimler var, saat kaçta yayınlanacak, haberimizde...

featured
service

Show TV’nin yeni dizisi ‘Siyah Kalp’, dizisinin yapımını Tims&B Productions, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlendi. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar, senaryosunu ise Yıldız Tunç kaleme aldığı dizinin ilk bölümü seyirciler ile buluşacak.

Kapadokya’nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanların sırlarla dolu hikayesini anlatan ‘Siyah Kalp’, intikam, aşk ve entrikanın birleştiği bir yapım olarak dikkat çekiyor. Geçmiş hesaplaşmaları ve entrika planlarının kesişeceği dizide, duygusal ve gerilim dolu anlar izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Dizinin başrolünde, yıllar önce terk ettiği ikizlerinden sonra yeni bir hayat kuran Sumru’yu Ece Uslu canlandırıyor. Geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Sumru’nun hikayesi, anneleri olduğunu öğrenen ikizlerinin Kapadokya’ya gelmesiyle gelişen olaylarla şekillenecek. Bu yüzleşme, hem duygusal hem de gerilim dolu anlara sahne olacak.

Siyah Kalp Dizisi’nin Oyuncu Kadrosu

‘Siyah Kalp’ dizisinin kadrosunda başarılı ve usta isimler yer alıyor. Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi isimler performanslarıyla göz dolduracak.

Merakla beklenen ‘Siyah Kalp’, 12 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekranlara gelecek.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
SHOW TV ‘Siyah Kalp’ Dizisi Ne Zaman, Konusu Ne?
Haberi görüntüle
‘Siyah Kalp’ Dizisi Başlıyor… İlk Bölüm Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.