1. Haberler
  2. Dizi
  3. “Siyah Kalp” 6. Bölümüyle Ekrana Geliyor! 6. Bölüm Fragmanı

“Siyah Kalp” 6. Bölümüyle Ekrana Geliyor! 6. Bölüm Fragmanı

featured
service

Bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında Siyah Kalp dizisinin 6. bölümü izleyiciyle buluşacak. Her perşembe akşamı ekrana gelen dizinin yeni bölümünde, Melek ve Nuh’un nihayet anneleri Nihayet ile yüzleşmesi, olayların akışını değiştirecek.

Sumru’nun, çocuklarının aralarındaki hesaplaşmayı uzaktan izlemesi ise hikayeye yeni bir gerilim katıyor. Sevilay’ın Hikmet uğruna Cihan ile evlenmeyi kabul etmesi, konakta nikah hazırlıklarını başlatıyor. Ancak Cihan, ailesinin düştüğü zor durumdan kurtulmak için çaresizce farklı yollar ararken, karşısında babasının ısrarıyla yüzleşiyor. Sevilay ise bu zor duruma rağmen duygularına sadık kalmaya çalışırken, yeni dostlukların temelini atacak.

"Siyah Kalp" 6. Bölümüyle Ekrana Geliyor! 6. Bölüm Fragmanı 1

Geçmişte doğurduğu çocuklarını terk ederek kendine yeni bir hayat kuran Sumru, Kapadokya’nın zengin iş adamlarından biri olan Samet’le gösterişli bir yaşam sürmektedir. Fakat, Melek ve Nuh’un anneleri Sumru’ya olan öfkeleri ve Cihan ile zoraki nişanlısı Sevilay ile yollarının kesişmesi, hepsini geri dönülmez bir yola sokar. Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan da bu fırtınanın tam ortasında kalacaktır.

Siyah Kalp, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan ve Esra Dermancıoğlu gibi usta isimlerden oluşan güçlü bir kadroyla izleyici karşısına çıkıyor.

Yönetmen Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, Yıldız Tunç’un senaryosunu yazdığı ve TIMS&B Productions tarafından yapımı gerçekleştirilen dizi, bu akşam merakla beklenen yeni bölümüyle seyircisine yine soluksuz bir gece yaşatacak.

Dizinin 6. Bölüm Fragmanını YouTube linki üzerinden izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=qK5ciiHbu1s

“Siyah Kalp” 6. Bölümüyle Ekrana Geliyor! 6. Bölüm Fragmanı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.