1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Siyah Beyaz Sergisi Çankaya’da

Siyah Beyaz Sergisi Çankaya’da

featured
service

Çankaya Belediyesi, sanatseverleri İbrahim Demirel’in objektifinden Türkiye’nin siyah beyaz kareleriyle buluşturuyor. 3 Ekim’de Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen “İbrahim Demirel’in Tanıklığında Siyah Beyaz Kareler” sergisi, 29 Ekim’e kadar ziyaretçilere kapılarını açık tutacak.

Fotoğraf sanatçısı İbrahim Demirel’in 1965’ten itibaren çektiği ve 1980 öncesinin Türkiye’sine ışık tutan fotoğraflardan oluşan sergi, Anadolu’nun farklı yüzlerine tanıklık etme imkanı sunuyor. Ali Cengizkan ve Fahri Özdemir’in hazırladığı sergi kataloğuna, Ahmet Telli’nin metinleri de eşlik ediyor. Sergide ayrıca Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ve yazar Ahmet Say’ın Demirel’in fotoğrafçılığına dair görüşleri yer alıyor.

Siyah Beyaz Sergisi Çankaya'da 1

Açılışta konuşan Ali Cengizkan ve İbrahim Demirel, bu anlamlı serginin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Demirel, “Bu serginin oluşmasında Çankaya Belediyesi’nin desteği çok önemli. Teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek Belediye adına takdim edilen hediyeyi kabul etti.

Başkentli sanatseverler, 29 Ekim 2024’e kadar Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde 09.00-20.00 saatleri arasında haftanın her günü bu özel sergiyi ziyaret edebilecek.

Siyah Beyaz Sergisi Çankaya’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.