1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sinop’ta Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Tutuklandı

Sinop’ta Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Tutuklandı

featured
service

Sinop’un Gerze ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi tutuklandı. Sinop Merkez Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri önemli bir başarıya daha imza attı. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde 17 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Operasyon kapsamında 209 gram sentetik kannabinoid (bonzai), uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasal çözücüler, 2 hassas terazi, 1 uyuşturucu kullanma aparatı (kova), 3 tabanca, 1 av tüfeği, 2 tabanca şarjörü, 92 fişek ve 8 cep telefonu ele geçirildi.

Sinop Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizi ve toplumumuzu zehirleyen uyuşturucu satıcıları, hangi deliğe saklanırlarsa saklansınlar, bir bir yakalayıp Sinop’umuzun sokaklarından temizlemeye ve adalete teslim etmeye KARARLIYIZ!” ifadelerine yer verildi.

Sinop’ta Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.