1. Haberler
  2. Sinema
  3. “Sıfır Kilometre” Filminin Çekimlerine Başlandı, İlk Teaser Yayınlandı

“Sıfır Kilometre” Filminin Çekimlerine Başlandı, İlk Teaser Yayınlandı

service

Başrollerini Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın paylaştığı, Beyza Alkoç’un çok satan romanı “Sıfır Kilometre”nin sinema uyarlamasının çekimlerine başlandı. Geçtiğimiz sezon “3391 Kilometre” ile büyük gişe başarısı yakalayan filmin devamı niteliğindeki “0000 Kilometre”, sinema izleyicisinin beklentilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Böcek Film, Mgx Film ve Plaza Yapım’ın ortaklığında gerçekleştirilen filmin senaryosunu Fulya Özcan kaleme aldı. Yönetmenliğini Deniz Enyüksek’in üstlendiği yapımın kadrosunda, Ak ve Zavlak’ın yanı sıra Gülin İyigün, Cavit Çetin Güler, Murat Danacı, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür yer alıyor.

İlk Teaser Yayınlandı

Sinema izleyicisinin büyük merakla beklediği filmin setinden ilk kareler ve teaser, yapım şirketi tarafından paylaşıldı. İlk görüntüler, filmi sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı ve sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Filmin çekimleri İstanbul, Paris ve İzmir’de tamamlanacak.

“Sıfır Kilometre” Filminin Çekimlerine Başlandı, İlk Teaser Yayınlandı 1

Filmin Konusu

“3391 Kilometre”yi aşarak Paris’te yeni bir hayat kuran İzmir ve Ege’nin hikayesi, beklenmedik bir telefonla yeniden karmaşık bir hal alır. İkili arasına yeniden mesafeler girer ve her şeye en baştan başlamaları gerekir. Hayat, onları tekrar aşklarının başladığı İzmir’de bir araya getirir. İzmir ve Ege, yıldızlarla dolu hikayelerinde artık “Sıfır Kilometre” ile hayatın acı-tatlı sürprizlerine birlikte göğüs gereceklerdir. Ancak uzak mesafe aşkının zorlukları yeniden hayatlarına dönecektir.

Sıfır Kilometre Ne Zaman Vizyona Girecek?

Çekimleri, prodüksiyonu, oyunculukları ve senaryosuyla bu sezon da adından söz ettirecek olan “0000 Kilometre”, 1 Kasım 2024’ten itibaren A90 Pictures’in dağıtımıyla sinema izleyicisiyle buluşacak.

“Sıfır Kilometre” Filminin Çekimlerine Başlandı, İlk Teaser Yayınlandı
Yorum Yap