1. Haberler
  2. Dizi
  3. SHOW TV ‘Siyah Kalp’ Dizisi Ne Zaman, Konusu Ne?

SHOW TV ‘Siyah Kalp’ Dizisi Ne Zaman, Konusu Ne?

featured
service

Show TV’nin yeni ve iddialı yapımı Siyah Kalp, izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Çekimleri Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde devam eden dizinin ilk tanıtımı yayınlandı ve kısa sürede büyük ses getirdi. Yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği dizinin tanıtımında, sırlarla dolu bir dünyanın kapıları aralanıyor.

Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar’ın, senaryo masasında ise Yıldız Tunç’un oturduğu Siyah Kalp, Kapadokya’nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanlar’ın entrikalar ve sırlarla dolu hayatını izleyiciye sunacak. Tanıtımda dikkat çeken bir cümle ise dizinin dramatik yapısını özetliyor: “Bu hikayede herkes haklı, kimse masum değil!”

SHOW TV 'Siyah Kalp' Dizisi Ne Zaman, Konusu Ne? 1

Güç, İktidar ve Sırlar: Şansalanlar Ailesi’ni Bekleyen Tehlike!

Geçmişin saklı defterlerinin birer birer açılacağı Siyah Kalp, izleyicilere güç ve iktidar savaşının ortasında filizlenen aşk hikayelerini sunacak. Kapadokya’nın derinliklerinden yükselen entrikalar, izleyicileri soluksuz bir serüvene davet ediyor. Aşkın, tutkunun ve intikamın sınırlarının zorlandığı bu hikayede, kimse haklı, kimse suçsuz değil!

‘Siyah Kalp’ Dizisi Oyuncuları

Dizinin güçlü oyuncu kadrosu da izleyicilerin ilgisini çekiyor. Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Ferda Işıl ve Işıl Yücesoy gibi birbirinden başarılı isimler, Kapadokya’nın karanlık ve gizemli atmosferinde hayat bulan karakterlere hayat veriyor.

Siyah Kalp dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmasa da, yayınlanan ilk tanıtım bile dizinin sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olacağa benziyor.

SHOW TV ‘Siyah Kalp’ Dizisi Ne Zaman, Konusu Ne?
Yorum Yap