1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Seren Yereli Kimdir?

Seren Yereli Kimdir?

featured
service

Seren Yereli 27 Şubat 1996 tarihinde İzmir’de doğmuş olan Türk oyuncu ve şarkıcıdır. Küçük yaşlardan itibaren müziğe ve sahne sanatlarına ilgi duyan Yereli, bu alanda kendini geliştirmiş ve kariyerine bu yönde şekil vermiştir.

Eğitimine İstanbul’da devam eden Seren Yereli, Bahar Kerimoğlu’ndan oyunculuk dersleri almıştır. Yereli, dört dil bilmesiyle dikkat çekmektedir; İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca konuşabilmektedir.

Müzik Kariyeri

Seren Yereli’nin müzik kariyeri, 2012 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasına katılmasıyla başlamıştır. Yarışmada Shakira’nın “Whenever, Wherever” şarkısını seslendirmiş ancak ilk turda elenmiştir. Bu deneyim, onun müzik kariyerine olan tutkusunu daha da pekiştirmiştir.

2017 yılında Londra’ya taşınan Yereli, burada müzik kariyerine odaklanmış ve birkaç single çıkarmıştır. “One Thing” şarkısıyla dikkat çeken Yereli, pop ve elektronik müzik türlerinde eserler üretmektedir.

Oyunculuk Kariyeri

Seren Yereli, geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayan asıl çıkışını 2016 yılında Kanal D’de yayımlanan “Bodrum Masalı” adlı dizi ile yapmıştır. Dizide Alara karakterini canlandıran Yereli, Şevval Sam, Alperen Duymaz ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerle birlikte rol almıştır. Dizi, Yereli’nin oyunculuk kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur.

Seren Yereli Kimdir?
Yorum Yap