1. Haberler
  2. Spor
  3. Serdar Saatçı Trabzonspor’da… İşte Bonservis Bedeli

Serdar Saatçı Trabzonspor’da… İşte Bonservis Bedeli

featured
service

Trabzonspor, Braga’dan 21 yaşındaki stoper Serdar Saatçı’yı kadrosuna kattığını açıkladı. Trabzonspor, Serdar Saatçı için Braga’ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek 4 yıllık bir sözleşme imzalayacak.

2003 doğumlu Serdar, profesyonel futbol kariyerine Bayrampaşa altyapısında başladıktan sonra Beşiktaş’a transfer oldu. 2022 Eylül ayında Beşiktaş’tan Portekiz’in Braga takımına 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan genç stoper, Braga formasıyla 34 maça çıktı. Türkiye U21 Milli Takımı’nda 18 kez forma giyen Serdar Saatçı, 1.90 boyunda ve savunmanın merkezinde görev yapıyor.

SC Braga, oyuncusu Serdar Saatçı’nın Trabzonspor’a 2,5 milyon euro bedelle bonservisiyle transfer olduğunu açıkladı. Braga web sitesinde transfer ile ilgili olarak “Bu anlaşma, oyuncunun haklarının yüzde 90’ını kapsarken, Braga yüzde 10’luk bir payı elinde tutmaya devam edecek.” ifadelerine yer verildi.

Serdar Saatçı Trabzonspor’da… İşte Bonservis Bedeli
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.