1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Seğmen Gıda’nın halka arz süreci tamamlandı

Seğmen Gıda’nın halka arz süreci tamamlandı

featured
service

Türkiye’nin gıda imalat sektöründe önde gelen firmalarından Seğmen Gıda, halka arz sürecini yatırımcıların yoğun ilgisiyle tamamladı. Bugün düzenlenen gong töreniyle SEGMN koduyla Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Seğmen Gıda’nın halka arz edilen paylarına, yurt içi kurumsal yatırımcılardan 2,05 kat, yurt dışı kurumsal yatırımcılardan ise 1,69 kat talep geldi. Halka arzın toplam büyüklüğü 1 milyar TL olarak gerçekleşti.

Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong törenine, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Seğmen Kardeşler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Seğmen, Genel Müdür Okan Bayrak, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Özcanlı, Emine Yaka, Suha Muhsin Değerli, Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç ile Gedik Yatırım Genel Müdürü Ersan Akpınar katıldı.

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun törende yaptığı konuşmada, “Seğmen Gıda’nın Borsamızda işlem görmeye başlaması nedeniyle düzenlediğimiz halka arz törenine, Borsamıza hepiniz hoş geldiniz. Seğmen Gıda, 50 yılı aşkın bir tecrübeyle, sektörün önde gelen, rekabet gücü yüksek kıymetli bir markamızdır. Ülkemizin lezzetlerini, teknoloji ile buluşturarak tüm dünyaya sunmaktadır. Seğmen Gıda gibi, üretim yapan reel sektör şirketlerimizin büyümelerinin finansmanını sağlayabilmeleri için halka açılmayı tercih etmelerini çok değerli buluyoruz. Aynı zamanda, kurumsallaşma yolculuğunda sermaye piyasalarının sunduğu imkanlardan yararlanarak, kurumsal yapılarını daha da güçlendirmelerini çok önemsiyoruz. Bu vesileyle, halka arzda emeği geçen herkese, şirket ve aracı kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum. Halka arzın, sermaye piyasalarımıza hayırlı olmasını diliyor, Seğmen Kardeşler Gıda’ya Borsamız ailesine hoş geldiniz diyorum” dedi.

Seğmen Gıda’nın halka arz süreci tamamlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.