1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Seğmen Gıda SEGMN koduyla 4 Temmuz’da Borsada İşlem Görecek

Seğmen Gıda SEGMN koduyla 4 Temmuz’da Borsada İşlem Görecek

featured
service

Seğmen Gıda, Gedik Yatırım’ın liderliğinde halka arz ediliyor. SEGMN koduyla 4 Temmuz’da Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak.

İSTANBUL (İGFA) – SPK’dan alınan onayın ardından geçtiğimiz hafta yatırımcılara satışa sunulan paylar, Seğmen Gıda’ya 1 milyar 50 milyon lira kaynak sağladı. Şirket, bu sermaye katkısıyla mevcut tesislerini daha entegre ve modern bir yapıya dönüştürmeyi, yeni yatırımlara yönelmeyi ve kurumsallaşma ile şeffaflık ilkelerini benimseyerek sürdürülebilir bir işletme yapısına kavuşmayı amaçlıyor.

Seğmen Gıda’nın ana faaliyet konuları arasında reçel, bal, fındık kreması, helva, tahin, pekmez üretimi, paketlemesi ve baharat paketlemesi yer alıyor. Üretim tesislerinin büyük bir kısmı Ankara Sincan’daki 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunuyor. Osmanlı Fabrikası, Hazar Fabrikası 1 ve 2 isimli üç ayrı tesiste reçel, bal, helva, fındık kreması, helva, tahin, pekmez ve meyve sosları üretilip paketleniyor. Baharat grubunda ise tedarik edilen ürünlerin paketlemesi gerçekleştiriliyor.

Seğmen Gıda SEGMN koduyla 4 Temmuz’da Borsada İşlem Görecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.