1. Haberler
  2. Yerel
  3. Şanlıurfa’da Geleneksel Esnaf Duası

Şanlıurfa’da Geleneksel Esnaf Duası

featured
service

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, tarihi hanlar bölgesinde geleneksel olarak düzenlenen esnaf duasına katılarak, esnafla bir araya geldi. Başkan Gülpınar, esnafa hayırlı işler ve helal kazançlar temennisinde bulunduktan sonra bölgeyi gezerek esnaflarla sohbet etti.

Tarihi Balıklıgöl platosunda yer alan hanlar bölgesindeki esnafların her sabah ellerini semaya açarak hayırlı ve bereketli kazançlar dilediği esnaf duasına, bu sabah Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da eşlik etti. Sabahın erken saatlerinde aşağı çarşı esnafı ile dua eden Başkan Gülpınar, esnaflarla yakından ilgilenerek onların talep ve önerilerini dinledi.

Şanlıurfa'da Geleneksel Esnaf Duası 1

“Daha iyi bir Şanlıurfa için çalışıyoruz”

Duanın ardından bölge esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Gülpınar, esnafların ilettiği taleplerle ilgili anında talimat vererek sorunların çözümü noktasında hızlı bir şekilde çalışılmasını istedi. Başkan Gülpınar’ın ziyaretleri, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek fotoğraf taleplerini geri çevirmedi ve daha iyi bir Şanlıurfa için çalıştıklarını belirtti.

Esnaf duası ve gezisi sırasında Başkan Gülpınar’a, Şanlıurfa Esnaf ve Odalar Birlik Başkanı Şefik Bakay, Şanlıurfa Göncüler Esnaf Dernek Başkanı Halil Göncü, Şanlıurfa Manifaturacılar Odası Başkanı Ramazan Elma, Şanlıurfa Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yasin Küçük, Şanlıurfa Eskiciler ve Kavaflar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Küp eşlik etti. Başkan Gülpınar, “Esnafımızın yanında olmaya ve onların sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Şanlıurfa’da Geleneksel Esnaf Duası
Yorum Yap