1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor-Beşiktaş Maçı Nasıl İzlenir, Saat Kaçta?

Samsunspor-Beşiktaş Maçı Nasıl İzlenir, Saat Kaçta?

featured
service

Süper Lig’in ilk haftası, heyecan dolu karşılaşmalarla devam ediyor. Bu akşam, geçtiğimiz sezonu 6. sırada tamamlayan ve yeni transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Süper Lig’in yeni takımı Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon iddialı bir kadro kurdu. Emirhan Topçu, Moatesam Al-Musrati, Rafa Silva, Ciro Immobile ve genç yetenek Can Keleş gibi isimleri transfer eden siyah-beyazlılar, ligin ilk haftasında Samsunspor deplasmanından 3 puanla dönerek sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş, Süper Kupa maçında son şampiyon Galatasaray’ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek moral depolamıştı. Siyah-beyazlılar, bu moralle Samsunspor karşısında galibiyet arayacak.

Samsunspor-Beşiktaş Maçını Canlı İzle

Ligin açılış maçlarında Galatasaray, Hatayspor’u 2-1, Fenerbahçe ise Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, Samsunspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele edecek.

Samsunspor-Beşiktaş karşılaşması, bu akşam saat 21:45’te başlayacak. Karşılaşma, Digiturk ve TOD platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Samsunspor-Beşiktaş Maçı Nasıl İzlenir, Saat Kaçta?
Yorum Yap