1. Haberler
  2. Yerel
  3. Samsun’da 9. Karadeniz Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Samsun’da 9. Karadeniz Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

featured
service

Samsun’da bu yıl 9.’su düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı, kitapseverlerle buluştu. 28 Eylül – 6 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, geniş katılım ve yoğun ilgiyle karşılandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, öğrenci ve gençlerin kitaplara erişimini kolaylaştıracak ulaşım desteği sağladıklarını belirtti. Başkan Doğan, “Kitap Fuarı şehrimiz için çok değerli. Gençlerimizin bu fuara ulaşımını desteklemek adına tramvaylarımızı öğrenciler için ücretsiz hale getirdik. Ayrıca, okullardan fuara erişimi sağlamak için Odak Samsun otobüslerimizle ulaşım hizmeti sunuyoruz” dedi.

Samsun’da 9. Karadeniz Kitap Fuarı Kapılarını Açtı 1

Büyükşehir Belediyesi Standına Yoğun İlgi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin standı fuarın ilgi odağı oldu. Standda, vatandaşlar için çeşitli yayınlar, broşürler, kitap ayraçları, boyama kitapları ve puzzle gibi ürünler sergilenirken, ziyaretçiler bu materyalleri inceleme ve edinme fırsatı buldu. Çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerde Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü’nün deney düzenekleri büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, hem eğlenceli zaman geçirip hem de yeni bilgiler edinirken, fuar boyunca çeşitli ikramlar da sunuldu.

“Samsun Eğitim ve Kültür Kenti”

Samsun’un 9. Karadeniz Kitap Fuarı’na ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Doğan, “Samsun, 2 üniversitesiyle gençlerimize yol gösteren bir şehir. Böyle kültürel faaliyetlerin şehrimizde gerçekleşmesi bizleri mutlu ediyor. Bu fuarın, öğrencilerimiz ve kitapseverler için verimli geçmesini temenni ediyoruz. 6 Ekim’e kadar devam edecek olan fuarımıza tüm halkımızı davet ediyor, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Samsun’da 9. Karadeniz Kitap Fuarı Kapılarını Açtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.