1. Haberler
  2. Yerel
  3. Samsun’da 10 Yeni Körüklü Otobüs Hizmete Giriyor

Samsun’da 10 Yeni Körüklü Otobüs Hizmete Giriyor

featured
service

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşım hizmetlerine güç katacak 10 adet körüklü otobüsün tamamının teslimatını gerçekleştirdi. Ekspres hatlarda kullanılacak bu 18 metre uzunluğundaki otobüslerle birlikte, Samsun’daki toplu taşıma filosundaki otobüs sayısı 195’e ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde 5 otobüsü teslim alarak filosuna ekleyen Büyükşehir Belediyesi, kalan 5 otobüsün de şehre getirilmesiyle sahaya inmeye hazırlanan toplam 10 otobüsle birlikte ulaşımda önemli bir adım daha atmış oldu. Her biri 146 yolcu kapasiteli bu araçlar, özellikle yoğun hatlarda ulaşımı rahatlatacak.

Samsun’da 10 Yeni Körüklü Otobüs Hizmete Giriyor 1

“Otobüs sayımız 195’e yükseldi”

Yeni otobüslerin teslim alınmasıyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, toplu taşımaya yapılan yatırımların devam edeceğini vurguladı. Doğan, “Daha hızlı, daha güvenli ve daha konforlu ulaşım için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Ulaşımın en önemli ayağı olan kent içi toplu ulaşım noktasında hemşehrilerimizin zamanı, konforu ve güvenliği bizim her zaman önceliğimiz. Bu nedenle araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. 10 adet körüklü otobüsü filomuza dahil ettik. Tamamının teslimatı gerçekleşti. Böylelikle kent içi toplu taşımada otobüs sayımız 195’e yükselmiş oldu. Daha hızlı Samsun dedik ve bu hedefle de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Otobüslerimizin tekrar şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Samsun’da 10 Yeni Körüklü Otobüs Hizmete Giriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.