1. Haberler
  2. Yerel
  3. Samsun Çiftlik Caddesinde Aydınlatma Çalışmaları Başladı

Samsun Çiftlik Caddesinde Aydınlatma Çalışmaları Başladı

featured
service

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çiftlik Caddesi’nde başlattığı aydınlatma çalışmalarıyla şehrin gece görünümünü iyileştirmeye yönelik adımlarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Halit Doğan, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Samsun Çiftlik Caddesinde Aydınlatma Çalışmaları Başladı 1

Başkan Doğan, “Samsun’umuzun sorunlarını tek tek tespit edip çözüme kavuşturuyoruz. Aydınlatma noktasındaki eksikleri gideriyoruz. Çiftlik Caddesi de şehrimizin en önemli lokasyonlarından, şehrimizin hafızasını yansıtan mekanlardan birisi. Yaptığımız bu çalışmayla Çiftlik Caddemiz yeni görünümüne kavuşmuş olacak” dedi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, cadde boyunca 53 aydınlatma direği dikileceği ve led armatürlerle kaldırımların ve caddenin tamamen aydınlatılacağı belirtildi. Çalışmaların bir hafta içinde tamamlanması planlanıyor. Başkan Doğan, Samsun genelindeki aydınlatma çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

Samsun Çiftlik Caddesinde Aydınlatma Çalışmaları Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.