1. Haberler
  2. Spor
  3. Sakarya’da EURO 2024 Heyecanı! Dev Ekranda Maç Keyfi

Sakarya’da EURO 2024 Heyecanı! Dev Ekranda Maç Keyfi

featured
service

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takımımızın Hollanda ile oynayacağı yarı final maçı için özel bir hazırlık yapıyor. 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de gerçekleşecek bu tarihi maçı Millet Bahçesi’nde iki dev ekrandan izleyebilirsiniz.

Sakarya’da Dev Ekran Nerede Kurulacak?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların milli maç coşkusunu en iyi şekilde yaşayabilmesi için Millet Bahçesi’nde iki dev ekran kuruyor. Türkiye-Hollanda maçını izleyebileceğiniz adresler:

  1. Millet Bahçesi Ana Ekran
  2. Açık Tribün Yanındaki Çim Alan

Başkan Alemdar Talepleri Karşılıksız Bırakmadı

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Avusturya mücadelesini Millet Bahçesi’nde izleyen vatandaşların yoğun katılımı üzerine ikinci bir dev ekran kurulması talimatı verdi. Bu sayede, herkes rahatça milli maçı izleyebilecek.

Çim Alanda İkinci Ekran

Büyükşehir Belediyesi, Açık Tribün’ün yanındaki çim alana da ikinci bir dev ekran kuracak. Vatandaşlar, kendi sandalyeleriyle gelerek burada da maçı izleyebilecek. Bu adım, milli coşkuyu birlikte yaşamak isteyen Sakaryalıların katılımını artıracak.

Sakaryalılar Millet Bahçesi’nde Buluşuyor

A Milli Takımımızın Hollanda ile oynayacağı tarihi yarı final maçını dev ekranlarda, coşkulu bir kalabalıkla izlemek ve milli takımımıza destek vermek için Millet Bahçesi’ne davetlisiniz. Sakaryalılar, bu büyük heyecanı birlikte yaşayarak milli takımımızı destekleyecek.

Sakarya’da EURO 2024 Heyecanı! Dev Ekranda Maç Keyfi
Yorum Yap