1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. Sakarya Kültür Sanat Festival Takvimi

Sakarya Kültür Sanat Festival Takvimi

featured
service

Sakarya, bu yaz birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Sakaryalılar için hazırladığı Sakarya Kültür Sanat Festivali, Sakarya Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek TRT Sanatçıları Şehir Konserleri ve Hemşehri Buluşmaları ile kapılarını açıyor. 8-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan festival, farklı kültürlerin buluşma noktası olacak.

Sakarya Kültür Sanat Festival Takvimi 1

Sakarya Kültür Sanat Festivali’nde Neler Var?

Sakarya Kültür Sanat Festivali programı, hemşehrileri bir araya getiren etkinlikler ve TRT’nin usta sanatçılarının sahne alacağı konserlerle dolu dolu geçecek. Büyükşehir Belediyesi, festivalin ilk dört günlük takvimini paylaşarak Sakarya’daki kültür ve sanat severleri etkinliklere davet ediyor.

Festivalin İlk Günü: Hemşehri Buluşmaları ve Konser

Festivalin ilk günü olan 8 Ağustos’ta, TRT Sanatçıları Şehir Konserleri ile festival coşkusu başlayacak. Sakarya Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan bu konser, saat 20.30’da başlayacak ve unutulmaz bir gece yaşatacak.

Sakarya Kültür Sanat Festival Takvimi 2

Sakarya Kültür Sanat Festivali kapsamında 34 farklı dernek, Sakarya Millet Bahçesi’nde stantlar kuracak. Bu stantlarda çeşitli kültürel faaliyetler yürütülecek ve ziyaretçilere eşsiz deneyimler sunulacak. Hemşehri Buluşmaları, 8 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’da kapılarını açacak ve 12 Ağustos Pazartesi günü saat 23.30’a kadar devam edecek.

Sakarya Festival Takvimi: 8-12 Ağustos

8 Ağustos Perşembe

  • 20.30 – TRT Sanatçıları Şehir Konserleri

9 Ağustos Cuma

  • 19.00 – Rumeli Balkan Kültür Buluşması / Kültür Gecesi

10 Ağustos Cumartesi

  • 19.00 – Kafkas Kültür Buluşması / Kültür Gecesi
  • 21.30 – Karadeniz Kültür Buluşması / Kültür Gecesi

11 Ağustos Pazar

  • 19.00 – Anadolu Kültür Buluşması / Kültür Gecesi

12 Ağustos Pazartesi

  • 19.00 – Yerel Kültür Buluşması / Kültür Gecesi
Sakarya Kültür Sanat Festival Takvimi
Yorum Yap