1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden “V Kanal” Uygulaması

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden “V Kanal” Uygulaması

featured
service

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, şehir genelinde asfalt ve beton yolların uzun süre bozulmadan hizmet vermesini sağlayan ve milyonlarca liralık yatırımı koruyan “V Kanal” uygulaması için yoğun bir çalışma başlattı.

Kırsal mahallelerde yolların tek parça halinde, konforlu ve güvenli kalmasını sağlayan “V Kanal” uygulaması için Geyve, Taraklı, Pamukova ve Söğütlü’de yoğun mesai harcayan Büyükşehir ekipleri, yağmur suyunu tahliye ederek su baskınlarını önleyen 26 bin metrelik imalatı tamamladı.

Son olarak Geyve’de İlimbey, Ahibaba, Saraçlı, Güney, Kulfalar, İhsaniye, Suçatı, Hırka, Çukurköy, Sekiharman, Akıncı ve Örencik mahallelerinde grup yolları “V Kanal” ile buluşturuldu. Ardından Taraklı’da Pirler Mahallesi, Pamukova’da Kemaliye ve İsabalı bölgeleri, Söğütlü’de ise Rüstemler Mahallesi’nde işlemler tamamlandı.

“ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIMIZIN GÜVENLİĞİ”

Fen İşleri Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Geyve, Taraklı, Pamukova ve Söğütlü ilçelerinde toplamda 26 bin metre V kanal imalatlarını tamamladık. V kanallar sayesinde yağmur suyu tahliyesi sağlanacak ve yollardaki su baskınlarının önüne geçilecek. Bu sayede asfalt daha uzun ömürlü kullanılabilecek. Çalışmalarımızda birinci önceliğimiz hemşerilerimizin ve yatırımlarımızın güvenliğidir” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden “V Kanal” Uygulaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.