1. Haberler
  2. Yerel
  3. Sahte Parfüm Operasyonu! 5 Bin 807 Şişe İmha Edildi

Sahte Parfüm Operasyonu! 5 Bin 807 Şişe İmha Edildi

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte turistlerin yoğun olarak alışveriş yaptığı noktalarda gerçekleştirdiği denetimlerde ele geçirilen 5 bin 807 şişe sahte parfüm, imha edilmek üzere geri dönüşüme gönderildi.

Sahte Parfüm Operasyonu! 5 Bin 807 Şişe İmha Edildi 1

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunda yerli ve yabancı turistlerin huzurlu bir tatil geçirmeleri için kapsamlı çalışmalar yürütüyor. Bu çerçevede, Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, turistlerin yoğun olarak alışveriş yaptığı bölgelerde denetimlerini sıklaştırdı. Denetimler sırasında, özellikle ünlü parfüm markalarının isimleri kullanılarak satışı yapılan ve merdiven altı üretilen sahte parfümler üzerinde yoğunlaşan zabıta ekipleri, halk sağlığını tehdit eden binlerce sahte parfüm ele geçirdi.

Sahte Parfüm Operasyonu! 5 Bin 807 Şişe İmha Edildi 2

Sahte Parfümler Geri Dönüşüme Gönderildi

Ele geçirilen 5 bin 807 şişe sahte parfüm, Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından sergilendi ve daha sonra imha edilmek üzere geri dönüşüme gönderildi. Parfümler dozer ile ezilerek imha edildi.

Sahte Parfüm Operasyonu! 5 Bin 807 Şişe İmha Edildi
Yorum Yap