1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Sadeliğin ve şıklığın adresi: İpekyolu Eşarp

Sadeliğin ve şıklığın adresi: İpekyolu Eşarp

featured
service

Tesettür giyimin en önemli parçalarından olan eşarplar ve şallar, dönemin modasına uygun olarak en kaliteli seçenekleriyle üretiliyor. Kumaş seçeneklerinde kullanıcıların isteklerine cevap verebilen bir çeşitliliğe sahiptir. Eşarpipekyolu’nda da tesettür giyimi tercih eden kadınlar, eşarp ve şal ihtiyaçlarını en kaliteli seçeneklerle karşılayabiliyor. Dönemsel olarak en çok tercih edilen renk ve tasarımlar ya da kumaş kaliteleriyle en çok tercih edilen adreslerden biri olmuştur. Online alışverişlere özel zaman zaman çok avantajlı kampanyalar da yapan Eşarpipekyolu’nda en iyi eşarp modelleri ile kombinlerinize şıklık katabilirsiniz.

Yaza Damgasını Vuran Eşarp Modelleri

Giyimde kumaş seçenekleri mevsimsel şartlara göre ayarlanır. Yaz dönemlerinde de daha çok terletme yapmayan, hava alan, kısacası kullanıcıları en iyi şekilde rahat ettiren kumaşlar görülür. Bunlarda da genel anlamda ipek, pamuk, saten vb. kumaş seçenekleri olur. Hint ipek eşarp, yaz-kış fark etmeksizin kullanılabilir. Daha uzun ömürlü olarak kullanılır. Pamuk eşarp da kullanımı en doğal ve sağlıklı olan seçenektir. Doğal iplikler ile üretildiğinden insan cildini tahriş etmeyen ve hava alan bir yapısı vardır.

Bu seçenekleri dönemine modasına uygun hale getirmek için ise mevsimi yansıtan renklerden yararlanılır. Yaz dönemi için armine eşarp veya aker eşarp gibi markalar yaz serinliğini yansıtan modellere imza atmaktadır. Bu modeller haricinde tivil ipek eşarp, sarar, pierre cardin eşarp, piliseli eşarp, hint ipek eşarp vb. daha birçok seçeneği bulabilirsiniz.

Şal Modellerinde Aradığınız Kalite de Burada

Giyimlerinde eşarbın dışında şal kullanımları ile de farklı bir hava katabilirsiniz. Eşarptan daha farklı ebatlarda olan şalların da kumaş kalitesi ve tasarımları oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir. Tesettür şallar içerisinde penye şal, medine ipeği şal, saf ipek şal, janjan şal, abiye şal, armine şal, pamuk soft şal ve bunlar gibi daha birçok seçeneğe ulaşabilirsiniz. Şalların kullanımı hem baş hem de boynu örtmek için çok kolaylık sağlar. Omuza atılan şal modelleri bu anlamda şıklığı ve rahatlığı bir arada verir.

Her ne kadar rahatlık sundukları bilinse de spor, klasik ve gündelik giyimleriniz için her tarza uygun şal modelleri bulunabilir. Üstelik bu seçenekler en kaliteli kumaşlar ile taçlandırılmıştır.

İpekyolu Eşarp İle Avantajı ve Kaliteyi Bir Arada Bulabilirsiniz!

Tekstil sektöründe artık tesettür giyime dair seçenekler çok daha çeşitlenmiştir. Zamanın modasına uygun renkler, tasarımlar, desenleri artık eşarplarda, şallarda, tesettür abiyelerde çok daha sık görebiliyoruz. Bunlara ulaşma noktasında da sizlere büyük kolaylık sağlayan Eşarpipekyolu, online alışveriş seçeneğiyle kaliteyi ayağınıza kadar getiriyor.

Firma olarak her döneme ait düzenlenen kampanyalar ile çok avantajlı fiyatları bulabilirsiniz. Üstelik sunulan seçenekler her moda zevkine hitap edebilen bir çeşitliliktedir. Sektörün en iyi markaları ve firmanın kendine ait ürünleri sayesinde giyimlerinizi çok daha şık bir şekilde kombin yapabileceksiniz.

Sadeliğin ve şıklığın adresi: İpekyolu Eşarp
Yorum Yap