1. Haberler
  2. Spor
  3. Roland Sallai Galatasaray’da

Roland Sallai Galatasaray’da

featured
service

Galatasaray, Macar oyuncu Roland Sallai’nin transferini resmen duyurdu. 2018 yılında APOEL Nikosia’dan Freiburg’a transfer olan ve burada geçirdiği 6 yıl boyunca 163 maça çıkıp 27 gol atan Sallai, sarı-kırmızılı forma ile yeni bir maceraya atılıyor. Freiburg’dan yapılan açıklamada, oyuncunun Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’a transferinin onaylandığı belirtildi. Bu transfer için Freiburg’a 6 milyon Euro ödenecek.

“İstanbul’da başarılar diliyoruz”

Sallai, Freiburg’da geçirdiği dönemde Almanya Kupası’nda final oynama başarısına ulaşmış ve kulübüyle Bundesliga’da başarılı sezonlar geçirmişti. Ayrıca Macaristan Milli Takımı ile 2021 ve 2024 Avrupa Şampiyonalarında boy gösterdi. Freiburg Sportif Direktörü Jochen Saier, Sallai’nin takıma katkılarına dikkat çekerek, “Son yıllarda takımımız sürekli gelişti ve Roland bu gelişimin önemli bir parçasıydı. Geçmişte kulüp değiştirme düşünceleri oldu. Mevcut sözleşme durumu ve kadro yapımızı dikkate alarak bu transfere onay verdik. Roland’a son altı yıl boyunca gösterdiği yoğun çaba için teşekkür ediyor, İstanbul’da kendisine başarılar diliyoruz.” dedi.

“Freiburg, kariyerimde her zaman iz bırakan bir durak olacak”

Roland Sallai de yaptığı açıklamada, Freiburg’da geçirdiği zamanı “kariyerimin en önemli dönemlerinden biri” olarak nitelendirerek kulübe ve taraftarlara teşekkür etti. Sallai, “Freiburg’da harika bir zaman geçirdim. Bundesliga’da başarılı olduk, Berlin’deki kupa finaline çıktık ve uluslararası arenada mücadele ettik. Burada A Milli oyuncu olarak gelişim gösterdim. Bunun için teşekkür etmek istiyorum. Freiburg, kariyerimde her zaman iz bırakan bir durak olacak.” diye konuştu.

Roland Sallai Galatasaray’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.