1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid’den ‘Bernabéu’ Açıklaması

Real Madrid’den ‘Bernabéu’ Açıklaması

featured
service

Real Madrid, Santiago Bernabéu Stadyumu’nda planlanan konser ve etkinliklerin takvimini geçici olarak yeniden düzenlediğini duyurdu. Kulübün açıklamasına göre bu karar, konserler sırasında mevcut belediye düzenlemelerine uyumu sağlamak için alınan bir dizi önlemin parçası olarak gerçekleştirildi.

Santiago Bernabéu’nun ses yalıtımına rağmen, çeşitli organizatörler ve promotörlerin tüm düzenlemelere tam olarak uyum sağlamakta zorluk yaşadığı belirtildi. Real Madrid, stadyumda düzenlenen konserlerde gerekli ses üretimi ve yayını için en uygun koşulların sağlanması adına çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

Real Madrid'den 'Bernabéu' Açıklaması 1

Bu kapsamda, 15 Kasım 2024’te Dellafuente, 28 ve 29 Aralık 2024’te Aitana ve 22 Mart 2025’te Lola Indigo için planlanan konserlerin yeni tarihleri yakında açıklanacak. Ancak 12 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Music Bank konserinin kesin olarak iptal edildiği bildirildi.

Real Madrid’den yapılan açıklamada, “Konserlerin yanı sıra Bernabéu, stadyumun gelişim projesi kapsamında birçok etkinlik ve gösteriye ev sahipliği yapmaya devam edecektir. Real Madrid, Madrid Topluluğu ve Madrid Belediye Meclisi ile sürdürülebilirlik ve uyum konularında iş birliğini sürdürecek ve stadyum faaliyetlerinin Madrid şehrine ve çevresine yararlı olmasını sağlamayı hedefleyecektir.” ifadelerine yer verildi.

Real Madrid’den ‘Bernabéu’ Açıklaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.